Cipelica iz bajke na Diznijev način, Gradski Magazin

Cipelica iz bajke na Diznijev način

Dizni je angažovao 11 svetski poznatih dizajnera koji su osmislili model staklenih cipelica.

Da li ste ikada poželeli da možete da nosite nešto čemu ste se divili još kao mala devojčica ? Sada bi to mogli i da ostvarite jer u susret novom filmu koji je ekranizovao klasičnu bajku. Sada bi to mogli i da ostvarite jer u susret novom filmu koji je ekranizovao klasičnu bajku o Pepeljugi, Dizni je angažovao 11 svetski poznatih dizajnera koji su osmislili model staklenih cipelica. U pitanju su Christian Louboutin, Jimmy Choo, Paul Andrew, Alexandre Birman, Manolo Blahnik, Rene Caovilla, Salvatore Ferragamo, Nicholas Kirkwood, Charlotte Olimpia, Jerome C. Rousseau i Stuart Weitzman.

Kolekcija cipela je prikazana na izložbi Pepeljuge koju je predstavio Swarovski. Posetioci mogu da vide izložbu na Berlinskom festivalu filma gde je prikazana i premijera filma za Evropu. Ako budete bile zainteresovane da neke od njih kupite, to ćete moći da uradite u Harrods tržnom centru u Londonu, Saks u Nju Jorku ili u nekim od dizajnerskih radnji.

Model cipele koju će Pepeljuga nositi u filmu je kreirala trostruka dobitnica Oskara, kostimografkinja Sendi Pauel a izradio je Swarovski i predstavlja pravo umetničko delo. Cipelice predstavljaju repliku modela iz 1890. koje se nalaze u Northampton muzeju. Peta je visoka 12 cm i nemaju platformu.

Film će izaći u bioskop 13. marta gde ćemo u glavnim ulogama moći da vidimo Kejt Blanšet, Lili Džejms, Helenu Bonam Karter i Ričarda Madena. Režisirao ga je Kenet Brana.

Evo i nekih od ponudjenih modela staklenih cipelica:

Cipelica iz bajke na Diznijev način, Gradski Magazin

I ovde možete pogledati trejler za film Pepeljuga :

http://https://www.youtube.com/watch?v=McQ_cCBaiac

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Irena Vujović, Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda, Gradski Magazin

Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović prisustvovala je danas sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne …

Irena Vujović, Vujović i Kolanđeli: Sledeće godine kreće izgradnja regionalnih centara za upravljanje otpadom , Gradski Magazin

Vujović i Kolanđeli: Sledeće godine kreće izgradnja regionalnih centara za upravljanje otpadom 

Ministarka zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Irena Vujović sastala se danas sa regionalnim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin