eucerin a, ČIŠĆENJE LICA SADA PRUŽA VIŠE!, Gradski Magazin

ČIŠĆENJE LICA SADA PRUŽA VIŠE!

Unapređena Eucerin® Dermato CLEAN linija nudi kompletno rešenje za temeljno čišćenje za sve tipove kože. Zahvaljujući pažljivo odabranim aktivnim sastojcima i hijaluronskoj kiselini koju sadrže, preparati iz ove linije istovremeno obezbeđuju koži i hidarataciju, čineći je svežom, mekom i elastičnom


Temeljno čišćenje je prvi korak efikasne nege kože. Naučno je dokazano da kada je koža dobro očišćena bolje apsorbuje kiseonik to jest lakše diše. Koža se čišćenjem priprema i da bolje upije aktivne sastojke preparata za negu.
Savremene, unapređene formulacije za čišćenje lica, pored toga, i neguju kožu, obezbeđujući joj dodatnu hidrataciju i pojačavajući efekte krema ili seruma.
Mnoge dame, ipak, i dalje se pitaju zašto je potrebno da kožu čiste i uveče i ujutru. A, odgovor na to pitanje je veoma jednostavan.
Čišćenjem kože uveče uklanjamo nečistoće nakupljene tokom dana, znoj, sebum i šminku. Tek kada je čista, koža je spremna za ostale korake večernje rutine nege. Temeljnim čišćenjem se pospešuje i regeneracija kože tokom noći.
Čišćenjem kože ujutru uklanjamo sebum, koji se stvari tokom noći, a koji zatvara pore. Tako joj omogućavamo da diše i upije sastojke iz preparata za dnevnu negu. Na taj način je i osnažujemo da duže ostane sveža i lepa, uprkos svim izazovima svakodnevice.
Veoma često, prisutna je i dilema koje preparate za čišćenje lica bi trebalo da izaberemo, s obzirom da su u ponudi različite forme takozvanih “čistača”, od gela i mleka, preko tonika, do micelarne vode. Takođe, tu je i nedoumica kako ih kombinovati i kojim redom ih upotrebljavati za najbolji rezultat.

Eucerin® Dermato CLEAN linija pruža kompletno rešenje za temeljno čišćenje za sve tipove kože. Formulacija preparata iz ove linije sadrži APG kompleks, sistem izrazito blagih surfaktanata koji čiste kožu tako što rastvaraju i uklanjaju nečistoće. Drugi osnovni sastojak ove linije je Gliko-glicerol, koji hidrira kožu stimulišući distribuciju vode. Zahvaljujući inovativnoj kombinaciji ovih aktivnih sastojaka, preparati iz Eucerin® Dermato CLEAN linije temeljno čiste kožu i ne samo da je ne isušuju, već joj pružaju dodatnu hidrataciju.
Ali, to nije sve. Unapređena formulacija Eucerin® Dermato CLEAN preparata za čišćenje sadrži i hijaluronsku kiselinu koja, zahvaljujući osobini da vezuje velike količine vode, obezbeđuje koži intezivnu hidrataciju. Preparati iz ove linije tako koži pružaju više od temeljnog čišćenja – dubinski je i intezivno hidriraju. Koža očišćena uz upotrebu preparata iz ove linije je čista, meka, umirena, osvežena i spremna za negu.
Za čistu kožu, koja diše i spremna je da maksimalno upije aktivne sastojke preparata za negu, izaberite kombinaciju preparata iz ove linije koja najbolje odgovara vašoj koži i uklapa se u vašu dnevnu rutinu nege. U izboru se vodite ovim malim vodičem koji rešava sve vaše dileme na putu do čiste i lepe kože.

Kako da izaberem osnovni preparat za čišćenje kože?

  • Ukoliko je vaša koža normalna ili kombinovana idealan izbor je Eucerin®Dermato CLEAN Gel za čišćenje lica koji ne isušuje kožu, a temeljno uklanja sve nečistoće.
  • Ako imate suvu ili osetljivu kožu ili više volite kremastu teksturu sredstava za čišćenje lica, izaberite Eucerin® Dermato CLEAN Mleko za čišćenje lica. Ovo blago ali efikasno sredstvo za čišćenje, ukloniće sve nečistoće sa lica, sebum i šminku i pomoći vašoj koži da zadrži svoju prirodnu ravnotežu vode.
    Zašto mi je nakon umivanja mlekom ili gelom potreban tonik?
    Toniranje otklanja zaostale tragove preparata za čišćenje i osvežava kožu, istovremeno joj vraćajući prirodnu pH vrednost. Eucerin® Dermato CLEAN Osvežavajući tonik je nežan prema koži, blag, bez alkohola, a vidljivo osvežava kožu i omogućava joj da diše. Nakon nedelju dana redovne upotrebe ovog tonika u kombinaciji sa gelom ili mlekom, hidriranost kože se znatna popravlja.

Zašto mi je nakon umivanja mlekom ili gelom potreban tonik?

Toniranje otklanja zaostale tragove preparata za čišćenje i osvežava kožu, istovremeno joj vraćajući prirodnu pH vrednost. Eucerin® DermatoCLEAN Osvežavajući tonik je nežan prema koži, blag, bez alkohola, a vidljivo osvežava kožu i omogućava joj da diše. Nakon nedelju dana redovne upotrebe ovog tonika u kombinaciji sa gelom ili mlekom, hidriranost kože se znatna popravlja.

Mogu li da skratim proces čišćenja, bez kompromisa u pogledu rezultatata? 

Eucerin® Dermato CLEAN Micelarna pena prva je micelarna pena za čišćenje lica koja u jednom koraku kombinuje izrazito blage komponente za čišćenje i hijaluronsku kiselinu za dodatnu hidrataciju kože. Uklanja sve nečistoće, šminku i višak sebuma i nežno ali temeljno, čisti kožu bez isušivanja. Nakon dve nedelje upotrebe ovog preparata tokom ispitivanja u koje je bilo uključeno 160 žena starosti između 25 i 50 godina, 100% učesnica izjasnilo se da Eucerin® Dermato CLEAN Micelarna pena temeljno i efikasno čisti kožu. Njih 99% ocenilo je da je nežna prema koži, poboljšava hidrataciju i osvežava kožu, dok je 98% potvrdilo da ne isušuje kožu, već je umiruje i uklanja čak i vodootpornu šminku. Eucerin®Dermato CLEAN Micelarna pena se upotrebljava na isti način kao mleko ili gel za umivanje. S tim da je možete naneti na lice sa ili bez prethodnog kvašenja.

Zašto mi je za čišćenje lica potrebna i micelarna voda?

Micelanu vodu možete koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim preparatima za čišćenje da bi vaša koža bila temeljno čista, ali i dodatno hidrirana. Eucerin® Dermato CLEAN 3u1 Micelarna voda za čišćenje je osvežavajući rastvor koji odgovara svim tipovima kože i temeljno će očistiti vašu kožu, ali i učiniti da bude primetno mekša i elastična. Bez parfema i alkohola, kao i svi preparati iz ove linije, Eucerin® Dermato CLEAN 3u1 Micelarna voda je dokazano pogodna za upotrebu kod osoba sa kontaktnim sočivima. Mnoge dame konstatuju da se zahvaljujući ovom preparatu njihovo lice i oči ujutru brže bude. “Najbolja micelarna voda koju sam probala. Efikasno čisti kožu i skida šminku ostavljajući lice glatkim i čistim,” jedan je od mnoštva komentara u kojima na sajtu eucerin.rs korisnice preporučuju Eucerin® Dermato CLEAN 3u1 Micelarnu vodu.

SAVET PLUS:

Za uklanjanje šminke sa očiju koristite specijalno formulisano sredstvo jer ćete tako ukloniti tragove čak i jake šminke i najotporniju maskaru. Eucerin® DermatoCLEAN Micelarno sredstvo za skidanje šminke oko očiju nežno uklanja šminku za oči, čak i vodootpornu maskaru, blago delujući na osetljivo područje oko očiju. Dvofazna formulacija ovog preparata koji oftamološki dokazano odgovara i osetljivoj koži, sastoji se od gornjeg sloja za uklanjanje vodootporne šminke i donjeg za uklanjanje vodorastvorljive šminke, zato je potrebno promućkati ga pre upotrebe .

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Biofield Care, Veče dobrih frekvencija i balansa: Biofield Care flasteri, inovacija u nanobiotehnologiji, predstavljeni srpskoj javnosti, Gradski Magazin

Veče dobrih frekvencija i balansa: Biofield Care flasteri, inovacija u nanobiotehnologiji, predstavljeni srpskoj javnosti

U prijatnom ambijentu na Dorćolu, u atmosferi razmene znanja, iskustva i informacija o biotehnološkim inovacijama, …

NIVEA, Neverovatan spoj dragocenih bisera i pouzdane nege uz  NIVEA Pearl&Beauty Black antiperspirante, Gradski Magazin

Neverovatan spoj dragocenih bisera i pouzdane nege uz NIVEA Pearl&Beauty Black antiperspirante

Biseri su jedan od najcenjenijih darova prirode i jedan od najstarijih poznatih dragulja, a njihove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin