eucerin a, ČIŠĆENJE LICA SADA PRUŽA VIŠE!, Gradski Magazin

ČIŠĆENJE LICA SADA PRUŽA VIŠE!

Unapređena Eucerin® Dermato CLEAN [HYALURON] linija nudi kompletno rešenje za temeljno čišćenje za sve tipove kože. Zahvaljujući pažljivo odabranim aktivnim sastojcima i hijaluronskoj kiselini koju sadrže, preparati iz ove linije istovremeno obezbeđuju koži i hidarataciju, čineći je svežom, mekom i elastičnom


Temeljno čišćenje je prvi korak efikasne nege kože. Naučno je dokazano da kada je koža dobro očišćena bolje apsorbuje kiseonik to jest lakše diše. Koža se čišćenjem priprema i da bolje upije aktivne sastojke preparata za negu.
Savremene, unapređene formulacije za čišćenje lica, pored toga, i neguju kožu, obezbeđujući joj dodatnu hidrataciju i pojačavajući efekte krema ili seruma.
Mnoge dame, ipak, i dalje se pitaju zašto je potrebno da kožu čiste i uveče i ujutru. A, odgovor na to pitanje je veoma jednostavan.
Čišćenjem kože uveče uklanjamo nečistoće nakupljene tokom dana, znoj, sebum i šminku. Tek kada je čista, koža je spremna za ostale korake večernje rutine nege. Temeljnim čišćenjem se pospešuje i regeneracija kože tokom noći.
Čišćenjem kože ujutru uklanjamo sebum, koji se stvari tokom noći, a koji zatvara pore. Tako joj omogućavamo da diše i upije sastojke iz preparata za dnevnu negu. Na taj način je i osnažujemo da duže ostane sveža i lepa, uprkos svim izazovima svakodnevice.
Veoma često, prisutna je i dilema koje preparate za čišćenje lica bi trebalo da izaberemo, s obzirom da su u ponudi različite forme takozvanih “čistača”, od gela i mleka, preko tonika, do micelarne vode. Takođe, tu je i nedoumica kako ih kombinovati i kojim redom ih upotrebljavati za najbolji rezultat.

Eucerin® Dermato CLEAN [HYALURON] linija pruža kompletno rešenje za temeljno čišćenje za sve tipove kože. Formulacija preparata iz ove linije sadrži APG kompleks, sistem izrazito blagih surfaktanata koji čiste kožu tako što rastvaraju i uklanjaju nečistoće. Drugi osnovni sastojak ove linije je Gliko-glicerol, koji hidrira kožu stimulišući distribuciju vode. Zahvaljujući inovativnoj kombinaciji ovih aktivnih sastojaka, preparati iz Eucerin® Dermato CLEAN [HYALURON] linije temeljno čiste kožu i ne samo da je ne isušuju, već joj pružaju dodatnu hidrataciju.
Ali, to nije sve. Unapređena formulacija Eucerin® Dermato CLEAN [HYALURON] preparata za čišćenje sadrži i hijaluronsku kiselinu koja, zahvaljujući osobini da vezuje velike količine vode, obezbeđuje koži intezivnu hidrataciju. Preparati iz ove linije tako koži pružaju više od temeljnog čišćenja – dubinski je i intezivno hidriraju. Koža očišćena uz upotrebu preparata iz ove linije je čista, meka, umirena, osvežena i spremna za negu.
Za čistu kožu, koja diše i spremna je da maksimalno upije aktivne sastojke preparata za negu, izaberite kombinaciju preparata iz ove linije koja najbolje odgovara vašoj koži i uklapa se u vašu dnevnu rutinu nege. U izboru se vodite ovim malim vodičem koji rešava sve vaše dileme na putu do čiste i lepe kože.

Kako da izaberem osnovni preparat za čišćenje kože?

  • Ukoliko je vaša koža normalna ili kombinovana idealan izbor je Eucerin®Dermato CLEAN [HYALURON] Gel za čišćenje lica koji ne isušuje kožu, a temeljno uklanja sve nečistoće.
  • Ako imate suvu ili osetljivu kožu ili više volite kremastu teksturu sredstava za čišćenje lica, izaberite Eucerin® Dermato CLEAN [HYALURON] Mleko za čišćenje lica. Ovo blago ali efikasno sredstvo za čišćenje, ukloniće sve nečistoće sa lica, sebum i šminku i pomoći vašoj koži da zadrži svoju prirodnu ravnotežu vode.
    Zašto mi je nakon umivanja mlekom ili gelom potreban tonik?
    Toniranje otklanja zaostale tragove preparata za čišćenje i osvežava kožu, istovremeno joj vraćajući prirodnu pH vrednost. Eucerin® Dermato CLEAN Osvežavajući tonik je nežan prema koži, blag, bez alkohola, a vidljivo osvežava kožu i omogućava joj da diše. Nakon nedelju dana redovne upotrebe ovog tonika u kombinaciji sa gelom ili mlekom, hidriranost kože se znatna popravlja.

Zašto mi je nakon umivanja mlekom ili gelom potreban tonik?

Toniranje otklanja zaostale tragove preparata za čišćenje i osvežava kožu, istovremeno joj vraćajući prirodnu pH vrednost. Eucerin® DermatoCLEAN Osvežavajući tonik je nežan prema koži, blag, bez alkohola, a vidljivo osvežava kožu i omogućava joj da diše. Nakon nedelju dana redovne upotrebe ovog tonika u kombinaciji sa gelom ili mlekom, hidriranost kože se znatna popravlja.

Mogu li da skratim proces čišćenja, bez kompromisa u pogledu rezultatata? 

Eucerin® Dermato CLEAN [HYALURON] Micelarna pena prva je micelarna pena za čišćenje lica koja u jednom koraku kombinuje izrazito blage komponente za čišćenje i hijaluronsku kiselinu za dodatnu hidrataciju kože. Uklanja sve nečistoće, šminku i višak sebuma i nežno ali temeljno, čisti kožu bez isušivanja. Nakon dve nedelje upotrebe ovog preparata tokom ispitivanja u koje je bilo uključeno 160 žena starosti između 25 i 50 godina, 100% učesnica izjasnilo se da Eucerin® Dermato CLEAN [HYALURON] Micelarna pena temeljno i efikasno čisti kožu. Njih 99% ocenilo je da je nežna prema koži, poboljšava hidrataciju i osvežava kožu, dok je 98% potvrdilo da ne isušuje kožu, već je umiruje i uklanja čak i vodootpornu šminku. Eucerin®Dermato CLEAN [HYALURON] Micelarna pena se upotrebljava na isti način kao mleko ili gel za umivanje. S tim da je možete naneti na lice sa ili bez prethodnog kvašenja.

Zašto mi je za čišćenje lica potrebna i micelarna voda?

Micelanu vodu možete koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim preparatima za čišćenje da bi vaša koža bila temeljno čista, ali i dodatno hidrirana. Eucerin® Dermato CLEAN [HYALURON] 3u1 Micelarna voda za čišćenje je osvežavajući rastvor koji odgovara svim tipovima kože i temeljno će očistiti vašu kožu, ali i učiniti da bude primetno mekša i elastična. Bez parfema i alkohola, kao i svi preparati iz ove linije, Eucerin® Dermato CLEAN [HYALURON] 3u1 Micelarna voda je dokazano pogodna za upotrebu kod osoba sa kontaktnim sočivima. Mnoge dame konstatuju da se zahvaljujući ovom preparatu njihovo lice i oči ujutru brže bude. “Najbolja micelarna voda koju sam probala. Efikasno čisti kožu i skida šminku ostavljajući lice glatkim i čistim,” jedan je od mnoštva komentara u kojima na sajtu eucerin.rs korisnice preporučuju Eucerin® Dermato CLEAN [HYALURON] 3u1 Micelarnu vodu.

SAVET PLUS:

Za uklanjanje šminke sa očiju koristite specijalno formulisano sredstvo jer ćete tako ukloniti tragove čak i jake šminke i najotporniju maskaru. Eucerin® DermatoCLEAN Micelarno sredstvo za skidanje šminke oko očiju nežno uklanja šminku za oči, čak i vodootpornu maskaru, blago delujući na osetljivo područje oko očiju. Dvofazna formulacija ovog preparata koji oftamološki dokazano odgovara i osetljivoj koži, sastoji se od gornjeg sloja za uklanjanje vodootporne šminke i donjeg za uklanjanje vodorastvorljive šminke, zato je potrebno promućkati ga pre upotrebe .

O Jelena Filipović

Proveri takođe

OVO JE DOKTORKA KOJA DOVELA KREM SVETSKOG ANTIEJDŽINGA U BEOGRAD!, Gradski Magazin

OVO JE DOKTORKA KOJA DOVELA KREM SVETSKOG ANTIEJDŽINGA U BEOGRAD!

Glavni grad Srbije ugostio je početkom septembra vodeće svetske stručnjake i to na Drugom internacionalnom …

Nivea, Rešite se pigmentnih fleka i uživajte u blistavoj koži  uz NIVEA Cellular LUMINOUS630® Anti Spot proizvode, Gradski Magazin

Rešite se pigmentnih fleka i uživajte u blistavoj koži uz NIVEA Cellular LUMINOUS630® Anti Spot proizvode

Ujednačeni ten smatra se oličenjem dobrog izgleda. Upravo iz tog razloga mnogim ženama pigmentne fleke …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin