čista, koža, Čista i negovana koža u jednom potezu, Gradski Magazin

Čista i negovana koža u jednom potezu

U apotekama specijalna pakovanja dva preparata po ceni jednog  Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid (200ml)


čista, koža, Čista i negovana koža u jednom potezu, Gradski Magazin

Od kada se pojavio na tržištu, Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid, postao je veoma omiljen među damama. I to iz nekoliko razloga.

  • skraćuje proces čišćenja jer zamenjuje preparat za uklanjanje šminke, gel za pranje i tonik za lice
  • temeljno uklanja sve vrste nečistoća i šminke za oči i lice koje su rastvorive u vodi
  • nakon upotrebe koža je primetno mekša i hidriranija.

Prvi od tri navedena razloga skoro da je podrazumevajući, jer takozvane micelarne vode svoju popularnost duguju upravo činjenici da  skraćuju tradicionalnu rutinu čišćenja lica. Druga dva, međutim, specifična su upravo za Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid.

čista, koža, Čista i negovana koža u jednom potezu, Gradski Magazin

Temeljno čišćenje koje pruža vašoj koži, Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid duguje jednom od osnovnih sastojaka svoje formulacije – APG kompleksu.  Alkilpoliglukozid je prirodno dobijen surfaktanat, aktivni sastojak koji omogućava da se nečistoće na koži rastvore i potom uklone. Postoji nekoliko različitih vrsta surfaktanata koji se koriste u preparatima za čišćenje kože. Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid sadrži glukozidnu vrstu ovog sastojka, tačnije gliko-glicerol, koji je izuzetno blago sredstvo za čišćenje i dokazano je posebno nežan prema koži.

 

Kada je u pitanju mekoća i hidriranost kože nakon upotrebe Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida, mnoge će iznenaditi podatak da je taj efekat posledica činjenice da ovaj preparat sadrži hijaluronsku kiselinu, jednu od najpoznatijih supstanci u antiage kozmetičkim preparatima za negu. Hijaluronska kiselina važan je sastojak Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida zbog sposobnosti da održava vlažnost u koži vezujući vodu. Kontrolisane studije upotrebe među ženama starosti od 18 do 75 godina sa osetljivom kožom, pokazale su da Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid značajno povećava vlažnost kože nakon nedelju dana redovne upotrebe.

Temeljno ćišćenje i hidriranost, kao prednosti upotrebe Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida, ukazuju na još jedan važan efekat upotrebe ovog preparata –   temeljno očišćena i hidrirana, vaša koža je masimalno pripremljena za upijanje sastojaka koji se nalaze u preparatu za negu. Zato je veoma važno da se nakon upotrebe Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida ne umivate, jer ovaj preparat jeste namenjen čišćenju kože, ali je istovremeno i neguje!

 

 

 

 

 

INFO PLUS:

  • Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid testiran je na osetljivoj i prikladan za sve tipove kože
  • Bezbednost Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida za korisnike kontaktnih sočiva klinički je dokazana

.  

  • Upotrebljavajte uveče i ujutro. Uveče da bi koža “disala” i obnovila se tokom noći, ujutro da bi uklonili sebum (uljastu supstancu koju koža stvara prirodnim putem kako bi sprečila isušivanje) i pripremili kožu za upijanje preparata za negu

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin