, Coca-Cola HBC Srbija po 10. put otvorila vrata za studente završnih godina, Gradski Magazin

Coca-Cola HBC Srbija po 10. put otvorila vrata za studente završnih godina

COKE SUMMERSHIP – ULAZNICA U BIZNIS SVET

, Coca-Cola HBC Srbija po 10. put otvorila vrata za studente završnih godina, Gradski MagazinKompanija Coca-Cola HBC Srbija i ove godine, 10. put zaredom, otvorila je vrata za studente završnih godina osnovnih i master studija, kroz već prepoznatljivi program letnjih praksi Coke Summership. Ukupno 29 mladih akademaca tokom šest sedmica upoznavali su biznis i kompanijsku kulturu, a nekoliko njih je, po završenoj praksi, dobilo i posao u Coca-Cola HBC Srbija.

Mladi su imali prilike da nauče o jedinstvenom 24/7 portfoliju, brendovima i prodaji, obiđu punionice, rade sa komercijalistima na terenu, ali i da stiču veštine neophodne za uspešnu karijeru kao što su organizacija vremena, pregovaranje i prezentovanje. Svaki praktikant birao je sektor u kojem želi više da se usavršava i uz pomoć mentora iz kompanije radio na određenom projektu.

Mihajlo Baković, student Poljoprivrednog fakulteta, praksu je proveo u sektoru proizvodnje. “Preporučio bih ovaj program svim mladim, ambicioznim ljudima koji žele da znanja stečena na fakultetu primene u velikom sistemu kao što je Coca-Cola HBC. Koliko ima sektora, toliko ima i mogućnosti – u nekom ćete se pronaći”, poručuje Mihailo.

Coca-Cola HBC Srbija godinama važi za kompaniju koja je među najpoželjnjijim poslodavcima, što potvrđuje i ovogodišnja nagrada “VRH poslodavac prema mišljenju mladih” na TalentX istraživanju.

Sonja Grčić, Employer Brand Manager u Coca-Cola HBC Srbija, kaže da je od samih priznanja, važnije da se studenti i drugi mladi ljudi i uvere u sve što kompanija kao poslodavaca pruža. “Raduje me što je sve više talentovanih mladih ljudi, koji se iz godine u godinu odlučuju da svoje prve karijerne korake naprave upravo sa nama. Program Coke Summership je jedna vrsta ulaznice u Coca-Cola HBC svet, što potvrđuje i podatak da je skoro četvrtina svih polaznika i dobilo posao u našoj kompaniji nakon završene prakse”, rekla je Grčić.

Među polaznicima 10. generacije Coke Summership programa bila je i Marija Smiljanić, studentkinja Pravnog fakulteta. “Nosim predivne uspomene tokom ovih šest sedmica. Naučila sam toliko toga od svih predavača, ne samo o pravnom sektoru gde sam obavljala praksu, već o celom sistemu. Upoznala sam super ljude, sa kojima ću ostati u kontaktu”.

, Coca-Cola HBC Srbija po 10. put otvorila vrata za studente završnih godina, Gradski MagazinTokom 10 godina realizacije jedinstvenog programa Coke Summership, priliku da uči i dodatno se usavrši dobilo je 290 polaznika. Više od 70 njih sada je i zaposleno u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

Vrata Coke Summership prakse biće otvorena i naredne sezone. Zainteresovanim studentima koji žele da postanu deo programa i saznaju kako da se prijave za učešće, kao i šta mogu da očekuju tokom prakse, sve informacije dostupne su na sajtu https://www.cokesummership.com/.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin