Warning: getimagesize(https://gradskimagazin.rs/wp-content/uploads/2016/09/Content-EXP.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/plugins/blog2social/includes/Meta.php on line 215
CONTENT EXPERIENCE U BEOGRADU 3. I 4. OKTOBRA
Najnovije Vesti
CONTENT EXPERIENCE U BEOGRADU 3. I 4. OKTOBRA, CONTENT EXPERIENCE U BEOGRADU 3. I 4. OKTOBRA, Gradski Magazin

CONTENT EXPERIENCE U BEOGRADU 3. I 4. OKTOBRA

Ako se već niste prijavili, došlo je vreme: CONTENT EXPERIENCE U BEOGRADU 3. I 4. OKTOBRA

 Približava se Content Experience, prva content i digital marketing konferencija u Srbiji, koju će agencija Represent Communications i The Content Studio organizovati 3. i 4. oktobra u beogradskom hotelu Metropol.

Ako se već niste prijavili za ovaj događaj, vreme je, jer predavači iz Amerike, Evrope, regiona i Srbije pripremaju sjajne teme za sve koji se bave marketingom i komunikacijama i koji vole dobre priče.

Kojih 10 karakteristika čini efikasan sadržaj, koja je snaga vizuelnih sadržaja, zašto pričanje dobrih priča menja istoriju marketinga, kako Google objašnjava šta je „content“-  kroz predavanja, panele, razgovore, objasniće Justin Kirbey – kreator poznatih svetskih brendova i predavač na „University of the Arts London“, Robert Rose – strateški savetnik američkog „Cotent Marketing Institute-a“, Lazar Džamić – kreativni strateg i doskorašnji šef tima za brand strategiju londonskog Gooogla, Nenad Senić – glavni urednih najveće slovenačke content marketing agencije PM i Slavimir Stojanović, jedan od naših najpoznatijih grafičkih dizajnera i vizuelnih umetnika.

Marijana Agić Molnar – direktorke GfK za Adriatik regiju će sa kolegom Goranom Tintorom, odgovornim za digitalna istraživanja GfK u istom regionu, pokazati niz zanimljivih i korisnih podataka o stvarnim navikama potrošača. Šta oni zaista vole, kako reaguju, kakvo im je ponašanje i gde su razlike između Srbije, regiona i drugih zemalja.

Na Content Experience-u će Ivan Rečević – marketing tehnologist, od A do Š objasniti programatic. Biće puno reči i promenama u svetu medija, ulozi „native advertising-a“ u medijskom predstavljanju, influenserima kao novim medjima i srodnim temama i to kroz predavanje Danice Kombol – direktorke Everywhere, vodeće američke agencije za influenser marketing, panel diskusiju sa najvećim domaćim online influenserima i prezentacije i primere iz prakse Gorana Radulovića – direktora za ovu oblast u Media Impact-u, kompanije Ringier Axel Springer. Temu će posebno začiniti intervju sa tvorcima portala Njuz.net koji se pitaju da li je „news“ protiv marketinga.

Dobrodošli na Content Experience!

O Tamara Stević

Proveri takođe

Ministarstvo rada odalo priznanje fabrici “Vlasinka” za izuzetna postignuća u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, Gradski Magazin

Ministarstvo rada odalo priznanje fabrici “Vlasinka” za izuzetna postignuća u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

Fabrika za proizvodnju i promet vode “Vlasinka” dobitnik je Povelje “28. april” koju tradicionalno dodeljuje …

VAŽNO JE DA ZNAMO ŠTA JEDEMO, Gradski Magazin

VAŽNO JE DA ZNAMO ŠTA JEDEMO

Istraživanja pokazuju da su teme zdravije ishrane i poznavanja nutritivnog sastava proizvoda sve važnije i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.