Crna unosi otmenost u vaš dom, Gradski Magazin

Crna unosi otmenost u vaš dom

Crna unosi otmenost u vaš dom, Gradski MagazinPoput male crne haljine koja je neizostavni deo ženskih garderobera i svaku odevnu kombinaciju čini otmenom, tako crna u enterijeru unosi posebnu otmenost i eleganciju. Ona traje i ostaje u trendu, samo se menja način upotrebe i njena zastupljenost u ambijentima. Sa crnim akcentima nikada nećete pogrešiti, jer su najbolji način da osvežite bilo koju nijansu u vašem enterijeru.

Crna daje prostoru istinsku plemenitost, aristokratski luksuz i eleganciju. Ostavlja utisak otmenosti i donosi dozu određene mističnosti, koje, kada govorimo o detaljima, nikada ne može biti previše. Važno je samo da imate u vidu osećaj za proporciju, kao i da znate gde crna treba da blista i ima sjaj, a gde je bolji izbor crna mat površina.

U dizajnu sa crnim naglascima, akcenat je na grafici i jasnoći linija, a uz takav ambijent sjajno bi se uklopila vitrina SARDINIA 2K VS2 koja predstavlja spoj topline naturalnog i rustičnog artisan hrasta sa primesama suptilnih crnih elemenata dekora, kao karakteristike industrijskog stila u dizajnu enterijera. Fotelja G01 je veoma funkcionalna i sjajan dodatak ambijentu, a izbor tamno crvenog štofa doprinosi otmenosti.

Crna je i odraz svečanosti, a uz crne detalje poželjno je birati duboke nijanse plave, crvene, zelene, narandžaste i ljubičaste, a dodatak metalnog sjaja daje osećaj luksuza.

Crna unosi otmenost u vaš dom, Gradski MagazinPosebnu pažnju posvetite i osvetljenju, kako ambijent sobe u kojoj preovlađuje crna ne bi izgledao sumorno i beživotno. Luster sa kristalnim privescima bio bi sjajan izbor, a sjajan efekat možete ostvariti i ugradnom rasvetom na vitrinama i TV policama. Vitrina MOLISE 1K VS u kombinaciji artisan hrasta i crnog bojenog stakla odličan je komad za vaš dnevni boravak, a pruža i mogućnost dodavanja rasvete, baš kao i TV polica MOLISE. Odličan dodatak ambijentu je i zidna polica MOLISE ZP u dekoru artisan hrasta i crnog bojenog stakla, na koju možete postaviti omiljene sitnice i dekoraciju.

Crnu možete svakako kombinovati sa drugim bojama. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da, umesto da istaknete crnu na velikom komadu nameštaja, izaberete crni akcentni sto, poput klub stola TOBAGO (CFTT5024). Fotelja u kontrastnoj boji je dobar dodatak koji razbija monotoniju, a istu boju možete dodati kroz dekoraciju u celoj prostoriji. Svakodnevno uživanje priuštiće vam ležaj TALINA u sivoj boji, koji odlikuju savremena forma i udobnost i odličan je balas ankcentnim bojama.

Crna se odlično uklapa i u klasične i u savremene dizajne. Crni akcenti oličenje su šika i jedan od najboljih načina da dodate kontrast i dubinu neutralnim prostorima i postignete efekat prave otmenosti u vašem domu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Biljke za umirujuću atmosferu u domu, Gradski Magazin

Biljke za umirujuću atmosferu u domu

Biljke su neizostavni deo dekoracije u domu, ali istovremeno igraju važnu ulogu i u oslobađanju …

Salon Forma Ideale u Velikoj Plani, Gradski Magazin

Salon Forma Ideale u Velikoj Plani

U četvrtak 4. avgusta svečano se otvara salon Forma Ideale u Velikoj Plani, na adresi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin