Najnovije Vesti
Crno-beli minimalizam, Gradski Magazin

Crno-beli minimalizam

Crno-beli minimalizam, Gradski MagazinRešili ste da preuredite dnevnu sobu i tražite pravo rešenje? Volite minimalistički pristup jer vam deluje elegantnije i svedenije nego kitnjasti stil baroka?! Na pravom ste mestu.

Svedeni komadi nameštaja, pročišćenje forme pravih linija u crno beloj boji poput regala LENS upravo pružaju različite mogućnosti kombinovanja sa ostalim bojama i detaljima i to uvek sa neizostavnom dozom elegancije.

Dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju kombinaciju regala LENS u dve različite varijante enterijera kako biste postigli efekat modernog doma uređenog prema poslednjim svetskim trendovima.

Ukoliko imate hrabrosti i smelosti, kao i želju za nesvakidašnjim ambijentom, slobodno se odlučite i za crne zidove u dnevnoj sobi. U tom slučaju vrlo je bitno da prostor bude dobro osvetljen i prostran. Savet dizajnera enterijera je da pod bude svetliji, ili da se uklopi sa svetlim tepisima ili prostirkama.

A za one koji ipak nisu toliko spremni, ili im jednostavno manje dimenzije prostora ne dozvoljavaju da zidove presvuku crnom bojom, postoji još jedno rešenje. Plava boja zida na pravi način može da dočara sve atribute regala LENS i da mu topliju notu koju može da prati kolorit dekoracije u nežnim nijansama roze i plave boje.

Kombinacijom nameštaja u crnoj boji, kao i tepiha sa geometrijskim šarama, vasa nova dnevna soba nesebično će pleniti notom minimalizma uz savršenu dozu kolora.

 

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

NOVE MERE, OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA, Gradski Magazin

OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA

Na predlog Kriznog štaba od danas će radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata biti …

Leave a Reply

Your email address will not be published.