, Crno-beli minimalizam, Gradski Magazin

Crno-beli minimalizam

, Crno-beli minimalizam, Gradski MagazinRešili ste da preuredite dnevnu sobu i tražite pravo rešenje? Volite minimalistički pristup jer vam deluje elegantnije i svedenije nego kitnjasti stil baroka?! Na pravom ste mestu.

Svedeni komadi nameštaja, pročišćenje forme pravih linija u crno beloj boji poput regala LENS upravo pružaju različite mogućnosti kombinovanja sa ostalim bojama i detaljima i to uvek sa neizostavnom dozom elegancije.

Dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju kombinaciju regala LENS u dve različite varijante enterijera kako biste postigli efekat modernog doma uređenog prema poslednjim svetskim trendovima.

Ukoliko imate hrabrosti i smelosti, kao i želju za nesvakidašnjim ambijentom, slobodno se odlučite i za crne zidove u dnevnoj sobi. U tom slučaju vrlo je bitno da prostor bude dobro osvetljen i prostran. Savet dizajnera enterijera je da pod bude svetliji, ili da se uklopi sa svetlim tepisima ili prostirkama.

A za one koji ipak nisu toliko spremni, ili im jednostavno manje dimenzije prostora ne dozvoljavaju da zidove presvuku crnom bojom, postoji još jedno rešenje. Plava boja zida na pravi način može da dočara sve atribute regala LENS i da mu topliju notu koju može da prati kolorit dekoracije u nežnim nijansama roze i plave boje.

Kombinacijom nameštaja u crnoj boji, kao i tepiha sa geometrijskim šarama, vasa nova dnevna soba nesebično će pleniti notom minimalizma uz savršenu dozu kolora.

 

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin