„Crtežom do sreće“:  Za Lenino lepše i bezbrižnije detinjstvo, Gradski Magazin

„Crtežom do sreće“: Za Lenino lepše i bezbrižnije detinjstvo

„Crtežom do sreće“:  Za Lenino lepše i bezbrižnije detinjstvo, Gradski MagazinPovodom obeležavanja 30 godina rada i izrade humanitarnog kalendara, Roma Company organizuje nagradni konkurs pod nazivom „Crtežom do sreće“, u kojem pravo učešća imaju predškolska deca i učenici osnovnih škola iz čitave Srbije. Mališani, mogu da iskažu svoju kreativnost na način koji odaberu, bilo kojom likovnom tehnikom, i da time pomognu Leni Janković, osmogodišnjoj devojčici koja boluje od retkog obilka spiralno mišićne distrofije, ali i da osvoje vredne nagrade!

Nagradni konkurs je otvoren do 12. oktobra 2021. godine i organizuje se u svim školama i predškolskim ustanovama u Srbiji, na jednu od izabranih tema – „Moj dom“: Prolećne čarolije u mom domu / Moj dom u jarkim bojama leta / Sve boje jeseni mog doma / Zimska čarolija u mom domu

Za svaki pristigli rad na email: nagradni.konkurs@roma.rs do 12. oktobra 2021. godine, Roma Company će donirati 100 RSD u humanitarne svrhe Fondaciji NORBS plus za nabavku aparata – Cough Assist (aparat koji pomaže prilikom iskašljavanja), koji će maloj Leni omogućiti lakši i bezbrižniji život.

Pristigli radovi u tehnici po izboru biće ocenjivani tokom oktobra, od strane stručnog žirija koji određuje organizator konkursa. Autore 12 najboljih radova Roma Company će nagraditi sa jednim od vrednih poklona: Bluetooth slušalice ili Bluetooth zvučnik ili Smart sat. Nagrađeni radovi biće deo humanitarnog kalendara, koji će Roma Company poklanjati svojim poslovnim partnerima širom Srbije, a spisak nagrađenih radova će biti objavljen najkasnije do 31. oktobra 2021. godine.

Ovim konkursom Roma Company želi da doprinese razvoju kreativnosti, ali i humanosti kod dece. Mališani, njihovi roditelji, škole i predškolske ustanove zainteresovane za učešće na konkursu za sve dodatne informacije mogu da pišu na e-mail:  nagradni.konkurs@roma.rs.

Fondacija NORBS Plus bavi se nabavkom medicinsko-tehničkih pomagala za obolele od retkih bolesti, kao i poboljšanjem kvaliteta njihovog svakodnevnog života.

 

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

REZULTATI ZA PRVI KVARTAL FINANSIJSKE 2023. GODINE RAST ZA REKORDNE LETNJE LETOVE, Gradski Magazin

REZULTATI ZA PRVI KVARTAL FINANSIJSKE 2023. GODINE RAST ZA REKORDNE LETNJE LETOVE

Wizz Air Holdings Plc („Wizz Air“ ili „kompanija“), jedna od najodrživijih evropskih avio-kompanija sa najvećom …

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!, Gradski Magazin

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!

Vikend za nama u prestonici obeležila je “krvava” tematska žurka pod nazivom “Niske strasti” u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin