“Crvi” i  “Foolish Green” u KC Gradu., Gradski Magazin

“Crvi” i “Foolish Green” u KC Gradu.

“Crvi” i “Foolish Green” u subotu, 7. februara u KC Gradu

U subotu, 7. februara publici će se u KC Gradu predstaviti uzbudljivi novi beogradski četverac – grupa Crvi uz goste iz Skoplja mladi bend Foolish Green. Crvi postoje oko godinu dana, iza sebe imaju tek četiri živa nastupa i jedan su od najboljih neotkrivenih bendova u gradu za koji rok novinar i radijski autor i di-džej Žikica Simić između ostalog kaže “Muzika Crva je put ka nečemu primalnom i rudimentarnom. Crvi su odličan bend, originalnog izraza, koji je nedostajao beogradskoj rok sceni.”

Foolish Green je moderno, ajvarom predozirano beatlesque iskustvo koje divno komunicira sa publikom servirajući svoju muzičku trpezu rok end rolovanu energičnim singlovima. Foolish Green je makedonski bend koji je svoje prvo izdanje “Escape” poklonio svetu 2013. u jednočlanoj formi sa komrilarom Nenadom Stefanoskim na čelu, koji je ubrzo nakon albuma prvenca okupio vrsnu bandu od 6 muzičara koji mu se pridružuju na turneji u 2014. i 2015. Bend stvara zvuk koji odlično spaja psihodelični pop i rokenrol začinjavajući ga raznim muzičkim uticajima sa svih strana.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!, Gradski Magazin

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST …

Proglašeni pobednici Pekarijade 2023., Gradski Magazin

Proglašeni pobednici Pekarijade 2023.

Svečanom ceremonijom i dodelom nagrada završena je četvrta „Pekarijada“, nacionalno takmičenje za najbolje pekare Srbije. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin