Branislava, CVETAĆE ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO: Srpske privrednice dobile podršku princeze iz Dubaija, Gradski Magazin

CVETAĆE ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO: Srpske privrednice dobile podršku princeze iz Dubaija

Svečana sednica Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije, održana kao završno okupljanje srpskih preduzetnica, doživela je neočekivan završetak, kada se prisutnima uživo, putem video poziva, obratila Njena Ekselencija Šeika Amal Rašid Al Maktum.


Nj.E. princeza, inače, lični poslovni kontakt predsednice Sekcije za žensko preduzetništvo PKS, prisutnima se obratila putem video linka i tom prilikom rekla da podržava žensko preduzetništvo i da joj je izuzetna čast da je na poziciji počasne članice Sekcije i da se raduje narednom susretu u UAE kako bi zajednički radili na osnaživanju žena.

Sandra Abramović, članica Sekcije za žensko preduzetništvo PKS predstavila je mogućnosti poslovanja sa UAE.

Prilikom obraćanja preduzetnicama, Njena Ekselencija navela je brojne mogućnosti za saradnju između dve zemlje i rekla da je podrška srpskim preduzetnicama njena velika čast.
Branislava, CVETAĆE ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO: Srpske privrednice dobile podršku princeze iz Dubaija, Gradski Magazin
Ovaj čin predstavlja presedan u podrškama Sekciji za žensko preduzetništvo PKS, jer je gospođa Amal prva strankinja koja je postala članica ovakvog udruženja, ali i zlata vredan link sa arapskim tržištem.
Pored toga, direktorka Simanić, predstavila je i novu članicu, Udruženje “321 Srbija”,kojeg je predstavljala direktorka za komunikacije Maja Zelenović, a koje je nedavno u hotelu Hajat svečano predstavilo najveći medijski projekat koji obuhvata kompletnu turističku ponudu Srbije, u poslednje 3 decenije. Ovaj projekat, podržan od strane Vlade Republike Srbije, prodrmao je javnost i najavio ozbiljne aktivnosti bazirane na Nacionalnoj strategiji za turizam.
Projekat će uključiti i žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije i autentične srpske proizvode promovisati izvan granica naše zemlje.

Saradnja između Sekcije za žensko preduzetništvo PKS i 321 Srbija zvanično je dogovoreno na svečanoj sednici, a direktorka Simanić godinu završava sa ova dva odlična rezultata kao doprinos razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji, koje će tek naredne 2023. godine doći do punog izražaja zbog predloga novog ministra privrede, gospodina Radeta Baste, da upravo nadolazeća godina bude u znaku ženskog preduzetništva.

PRessSerbia

O Dalibor

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin