, Da li i ti maštaš da imaš bioskop u kući?, Gradski Magazin

Da li i ti maštaš da imaš bioskop u kući?

Veliki sam ljubitelj bioskopa. Uživam u gledanju filmova različitih žanrova i obožavam kada se udobno smestim i utonem u mekanu bioskopsku stolicu dok se kadrovi na platnu menjaju ispred mene, a jak zvuk ispunjava celu prostoriju. Međutim, zbog posla i drugih brojnih obaveza, sve ređe sam u prilici da ga posećujem. Zbog toga sam odlučila da napravim sopstveni, privatni bioskop u kom ću nadalje uživati. U tome mi je pomogao Samsung The Freestyle projektor – mala, fenomenalna naprava koja me je podsetila kakvo se uzbuđenje doživljava kada se omiljeni sadržaj gleda na velikom „ekranu“  (čitajte zidu/plafonu)., Da li i ti maštaš da imaš bioskop u kući?, Gradski Magazin

Kada sam prvi put čula za ovaj projektor pomislila sam na veliku, tešku „kutiju“ koja se mora postaviti pod specifično i precizno izračunatim uglom, kao što je to slučaj sa većinom ovakvih uređaja, međutim, ono što mi je stiglo u kutiji poseduje sve karakteristike, samo ne ove. The Freestyle projektor je lako prenosivi uređaj koji teži svega 830 grama, što ukazuje i da se radi o malom tehničkom aparatu koji staje u svaku torbu.

S obzirom na to da sam veliki ljubitelj kriminalističkih filmova, koji su i te kako bogati mračnim scenama, kvalitet slike i nije na zavidnom nivou. Međutim, uz pomoć vrhunskih karakteristika koje poseduje ovaj uređaj, poput automatskog izjednačavanja (auto-keystone) i nivelisanja (auto-level), koje pokreću vodeće tehnologije u industriji, sve slike koje su se menjale su baš prijale mom oku. Još jedan plus je što, prema kojoj god površini da ga uperite, opcija automatskog fokusa (auto-focus) pruža kristalno čist prikaz na svim površinama i pod svim uglovima.

Ono što me je oduševilo jeste i činjenica da poseduje postolje koje se može postaviti na bilo koju podlogu, kao i to da omogućava rotaciju od čak 180 stepeni, pa mi je u glavi odmah sinula ideja da svoj „kućni bioskop“ mogu lako da pretvorim i u bioskop na otvorenom., Da li i ti maštaš da imaš bioskop u kući?, Gradski Magazin

Zato sam poželela da dvorište bude moja sledeća destinacija za gledanje filmova i da se sa svojim prijateljima pod zvezdanim nebom prepustim čarima kinematografije. Kako ovaj uređaj može da se poveže sa eksternom baterijom preko USB-C kabla, nije nam bila potrebna utičnica, kao ni dodatni produžni kablovi. Ni automobili, kao ni buka sa ulice nisu uspele da nas poremete u gledanju filma jer je moderna tehnologija omogućila ovom projektoru da pruža čist i dublji bas bez distorzije, kao i da širi zvuk 360 stepeni oko sebe.

Nakon „movie night-a“, uvek sledi sabiranje utisaka, a ovog puta, počasni član ekipe je bio i The Freestyle. Moj novi omiljeni tehnički uređaj je poslužio kao diskretna lampa koja, zahvaljujući prozirnom poklopcu sočiva, stvara neverovatnu atmosferu. Dodatno izenađenje jeste i ambijentalni režim rada, koji ovaj projektor poseduje, a kako smo celu noć uživali u igri svetlosti i zvuka koju nam je pružio, vrlo brzo je „pao“ dogovor da ovakvo veče što pre ponovimo.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin