, Da li ste pronašli idealnu kombinaciju elemenata za vašu kuhinju?, Gradski Magazin

Da li ste pronašli idealnu kombinaciju elemenata za vašu kuhinju?

, Da li ste pronašli idealnu kombinaciju elemenata za vašu kuhinju?, Gradski MagazinU trenutku kada dosta vremena provodite u domu sigurno vam se pogled tokom dana zadrži na nekom komadu nameštaja kome više nije mesto tu, postao je suvišan ili je dotrajao jednostavno. Potrebno je nešto promeniti i učiniti prostor skladnijim mestom za boravak. Saveti dizajnera enterijera Forma Ideale mogu da vam pomognu u izboru pravih komada nameštaja kao i najboljoj kombinaciji istih.

Ako ste rešili da počnete od uređivanja kuhinje prvo razmislite o stilu u kom biste želeli da vidite svoj novi ambijent.

Kuhinja CLAUDIA 200 (1)je osmišljena je da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u opremanju kuhinjskog enterijera modernog savremenog doma. Ukoliko je potrebno uskladiti je sa trpezarijskim stolom i stolicama idealna preporuka je trpezarijski sto TOLEDO(2) sa moderno dizajniranim stolicama NF-901A(3).

Kombinacija metala i stakla ili površina sa visokim sjajem, posebno u trpezarijskom delu postaće odličan izbor za one sa istančanijim ukusom.  Visoki sjaj, na komadima jednostavne forme, sa minimalnim detaljima, najbolje se vidi na primeru trpezarijskog stola F-999(4), koji se odlično kombinuje sa kuhinjama koje imaju elemente visećih delova sa frontovima od tamnog stakla ili su obloženi folijama sa visokim sjajem. Ovom stilu potpuno odgovara trpezarijski sto OSCAR TS 160×90(6) koji ima mogućnost proširivanja radne površine i  dodavanja stolice ili dve.

Nekada je ugaona klupa u trpezarijskom delu bila deo skoro svakog doma, a onda je, vremenom, potpuno nestala iz upotrebe. Sada se, zbog funkcionalnosti, ali i unapređene estetike, opet vratila u savremene domove i daje pored osećaja topline i doživljaj dobro iskorišćenog i modernog prostora trpezarija. Tome doprinosi i trpezarijski sto sa modernim i praktičnim policama u nosivom delu stola, pa se ceo trpezarijski set VIKTORIJA(7) može smatrati izuzetno funkcionalnim rešenjem, tradicionalnog karaktera, za savremene, moderne domove.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin