Da li ste spremni za još jedan filmski maraton?, Gradski Magazin

Da li ste spremni za još jedan filmski maraton?

Kada nas zimska i hladna jutra probude, sve što želimo jeste da se vratimo u topao krevet i ušuškamo sa voljenom osobom, međutim, kako nam dnevne obaveze to ne dozvoljavaju, ove planove ipak moramo da odložimo za vrečernje sate. Kako se FilmBox kanali mogu pohvaliti kvalitetnim sadržajem tokom celog dana, zasigurno je da ćete i uveče pronaći baš onaj film koji je po vašem ukusu.

Već danas možete da se prepustite akcionim pričama jer će se na kanalu FilmBox Extra od 21h emitovati film „Opoziv“. U ovom fenomenalnom ostvarenju veliki Vesli Snajps tumači ulogu lovca. Petoro prijatelja odlazi na odmor u kućici na jezeru, gde očekuju samo dobar provod. Ipak, oni ne znaju da je Zemlja upravo pod opsadom vanzemaljaca i da su u toku masovne otmice. Da li ste spremni za još jedan filmski maraton?, Gradski Magazin

Sutradan, u četvrtak, osetite energiju koju donosi spoj komedije i drame. Film „Savršeni stranci“ prikazuje zaljubljeni par koji čine Roko, plastični hirurg i Eva, psihoterapeut. Oni očekuju svoje dobre prijatelje da zajedno provedu prijatno, toplo, letnje veče. Sve ide kako treba, dok im na pamet ne padne igra nalik ruskom ruletu: spustiće svoje mobilne telefone na sto, zarotirati ih i pročitati poruku koja stigne putem bilo kog od postojećih servisa. Ova neobična igra deluje besmisleno među prijateljima koji dele sve jedni s drugima. Ipak, kad telefoni zazvone, čiji dlanovi će se najviše oznojiti? Film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium od 21h.

U subotu u isto vreme, od 21h, imaćete priliku da na kanalu FilmBox Stars pogledate film „Kloi“. Ketrin i Dejvid su naoko idealan par. Ona je lekarka, a on cenjeni profesor. Imaju srećan brak i veoma talentovanog sina. Međutim, jednog dana Dejvid kasni na avion i propušta svoju rođendansku proslavu, a Ketrin postaje sve sumnjičavija. Sumnjajući da je muž vara, iznajmljuje firmu koja se bavi proverom bračne vernosti. Kloe je žena koja bi trebala da zavede Dejvida i na taj način proveri njegovu lojalnost supruzi. Njen zadatak je da se sastaje sa Dejvidom i daje izveštaje o toku “izlaska”. Zajedno sa učestalošću njihovih susreta, Kloini opisi postaju sve slikovitiji.

Uživajte u ovim fenomenalnim pričama!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Filmske poslastice za tekuću nedelju, Gradski Magazin

Filmske poslastice za tekuću nedelju

Svet kinematografije nas konstantno podseća na svoju beskrajnu kreativnost i sposobnost da nas transportuje u …

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja, Gradski Magazin

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin