Da li ste spremni za nova filmska uzbuđenja?, Da li ste spremni za nova filmska uzbuđenja?, Gradski Magazin

Da li ste spremni za nova filmska uzbuđenja?

Uzbudljive priče, vrhunski glumci i spektakularni vizuelni efekti. Sve vas to očekuje ove nedelje na FilmBox kanalima, a samo neki od naslova, koji će oduševiti sve ljubitelje kvalitetnih filmova, možete pronaći u nastavku…

Četvrtak rezervišite za film “Odsjaji” koji će se od 21h emitovati na kanlu FilmBox Extra. Kad agenta Evropola, Toma Brindla, pozovu u Barselonu da pronađe serijskog ubicu poznatog kao “Pigmalion”, on dolazi do izuzetnog otkrića. DNK pronađen blizu tela na poslednjem mestu zločina, poklapa se sa DNK mladog vojnika, Marka Solera, ali istraga pokazuje da je ubica možda Markov otuđeni brat blizanac. Agent Brindl koristi Marka da napravi psihološki profil njegovog brata, ali što se više primiče ubici, ubica se primiče njemu. Lovac postaje plen, a Pigmalion takođe otkriva da ima brata blizanca, pa počinje da uhodi tim istražitelja. Jedini način da konačno uhvati ubicu je da sve stavi na kocku, uključujući i one koje voli.

Subota je dan kada treba da odgledate film “Car”. Boreći se da stigne na sever kako bi obezbedio slobodu za sebe i svoju porodicu, odmetnuti rob Šilds “Car” Grin udružuje snage sa abolicionistom Džonom Braunom u smelom napadu na Harpers Feri, Zapadna Virdžinija, 1859. godine. Kanal na kom od 21h možete gledati ovaj film je FilmBox Premium.

Da li ste spremni za nova filmska uzbuđenja?, Da li ste spremni za nova filmska uzbuđenja?, Gradski Magazin

Spoj kriminaliste, drame i trilera doživećete na pravi način ukoliko odgledate film “Bez traga”. Etjen će uskoro postati šef velike industrijske grupe. U braku s prelepom Klemens, on je čovek koji ima sve. Kad naiđe na Patrika, druga iz detinjstva, Etjen priznaje da je nekada davno ukrao formulu neobičnog hemičara Mišeleta, što postaje najprodavaniji proizvod kompanije. Patrik ga ubeđuje da posete Mišeleta i da mu se oduži, ali stvari kreću po zlu kad Patrik ubija hemičara. Etjenov život postaje košmar. Upleten u policijsku istragu, pada pod uticaj Flore, koja ga kontaktira u želji da sazna nešto više o svom ocu, mizantropu. Patrik je uhapšen i optužen za ubistvo, ali ubrzo počinje da ucenjuje Etjena: ili će mu pomoći da pobogne ili će ga Patrik predati policiji. Etjenu preostaje samo jedan očajnički potez. Film će se emitovati u nedelju na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 23h.

Da li ste spremni za nova filmska uzbuđenja?, Da li ste spremni za nova filmska uzbuđenja?, Gradski Magazin

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin