, DA LI STE SPREMNI ZA REVOLUCIJU U SPREMANJU KUĆE?, Gradski Magazin

DA LI STE SPREMNI ZA REVOLUCIJU U SPREMANJU KUĆE?

, DA LI STE SPREMNI ZA REVOLUCIJU U SPREMANJU KUĆE?, Gradski MagazinČišćenje kuće može da bude veoma neprijatan i zamoran posao, ukoliko nemate pravog saveznika u tom poslu. Kako uspešno savladati prljavštinu otkrili su influenseri Alex Bezmarević Stević i Nichim Izazvan i praktično pokazali kako funkciše Philips PowerPro Aqua 3u1 štapni usisivač, u „Philips kutku za dom i lepotu“ koji je postavljen u prizemlju Ušće Shopping centra.

 Pored toga što zauzima malo mesta i veoma lako se može spakovati u ostavu, orman ili nasloniti uza zid, ovaj gedžet modernog dizajna je veoma funkcionalan, jer nema kablove koje treba preskakati.  Jednostavno se puni, a litijum-jonska baterija može da traje od 40 do 60 minuta, zavisno od modela.  Pogodan je za brzopotezno usisavanje na svim podnim površinama. Dodatno, ima ručni usisivač za usisavanje mrvica sa stolova i nekih delova kuće gde je potrebno detaljnije usisavanje poput kreveta ili garnitura za sedenje.

Na specijalno kreiranom lavirintu koji je postavljen u prizemlju šoping centra, svi zainteresovani su mogli da isprobaju kako funkcioniše ovaj usisivač.

Influenserka Alex Bezmarević  Stević  uspela je da za rekordno kratko vreme počisti sav nered kojim je bio prekriven lavirint. Ona kaže da je dovoljno par pokreta usisivačem i sav nered nestaje.

– Ako ste planirali i da prebrišete podove, ne morate da potežete „tešku artiljeriju“ u vidu kofe i džogera. Dovoljno je samo jednim klikom da na štapni usisivač montirate dodatak za mokro brisanje podova! Uštedeli ste sebi vreme, jer ovaj štapni usisivač usisava i briše u jednom potezu – kaže ona.

Štoperica je pokazala da i muškarci mogu da budu veoma spretni i brzi u čišćenju kuće, što je dokazao Nichim Izazvan, koji je spretno savladao prepreke lavirinta.

– Želeo sam da povećam svoje šanse za ženidbu, hteo sam da se dokažem u kućim poslovima, pa sam nabavio ovaj usisivač. Gedžet je sjajan, jer ima tri komponente u jednom uređaju: usisivač, ručni usisivač, posudu sa vodom i krpicom kao dodatak za vlažno brisanje podova. Nema kablove koje morate da razmotavate i preskačete po kući, ne morate da se savijate da biste nešto usisali, a može da stoji bilo gde u kući, jer zauzima malo prostora i uvek vam je pri ruci – kaže Milan Vučićević, poznatiji kao Nichim Izazvan.

Korist od ovog savremenog gedžeta će imati svi članovi porodice, pogotovo one koje imaju kućne ljubimce koji se linjaju jer TriActive Turbo motorna četka ovog usisivača brzo i bez muke sakuplja dlake.

Ukoliko sebe nagradite ovim savremenim gedžetom, uz malo truda i veliku uštedu vremena, možete uživati u čistom i mirisnom domu svaki dan.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin