, Da li ste spremni za „skok“ u romantičnu dramu?, Gradski Magazin

Da li ste spremni za „skok“ u romantičnu dramu?

, Da li ste spremni za „skok“ u romantičnu dramu?, Gradski MagazinIako je proleće uveliko u toku, sprema nam se sve lepše vreme i sve više temperature, pored spoljnih aktivnosti i uživanja u prirodi ne treba zaboraviti i na jednu od omiljenih navika koje praktukujemo u svojim domovima. Slobodno vreme posle večere i kupanja treba svakako iskoristiti, a kako drugačije ispuniti ovo vreme nego gledanjem filmova? Za vas smo ove nedelje pripremili predloge drama koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

Utorak je dan za romantičnu dramu „Skok“ u kome igraju Ben Affleck, Gwyneth Paltrow i Natasha Henstridge. U ovom filmu, Badi je upravo kupio kartu na čikaškom aerodromu, kao važan klijent, ali je put odložen, jer se čeka let iz Los Anđelesa na istoj liniji. Tu upoznaje Grega, čoveka koji je zakasnio da kupi kartu i sad propušta aktivnosti sa svojim starijim sinom, zbog čega mu Badi, u naletu dobre volje, ustupa svoju kartu. Nažalost, avion se ruši i Greg gine. Nakon psihološkog savetovanja, Badi planira da poseti Gregovu udovicu, ali ne i da se u nju zaljubi. Film pogledajte na kanalu Film Box Premium sa početkom u 21h.

Za sredu vam savetujemo da u 22:40h uključite kanal Film Box Stars. Na programu će se emitovati film „Kloi“ u kome glavne uloge igraju Julianne Moore, Amanda Seyfried i Liam Neeson. Ketrin i Dejvid su naoko idealan par. Ona je lekarka, a on cenjeni profesor. Imaju srećan brak s talentovanim sinom. Ipak, kada Dejvid kasni na avion i napušta svoju rođendansku proslavu, Ketrin postaje sve sumnjičavija. Sumnjajući da je muž vara, iznajmljuje firmu koja se bavi proverom bračne vernosti. Kloe je žena koja bi trebala da zavede Dejvida i na taj način proveri njegovu lojalnost supruzi. Njezin zadatak je sastajati se s Dejvidom i davati izveštaje o toku “izlaska”. Zajedno s učestalošću njihovih susreta, Kloini opisi postaju sve slikovitiji.

I, za kraj, u nedelju vam za opuštanje predlažemo spoj komedije i drame. Film „Džordžijino pravilo“ možete pogledati na kanalu Film Box Extra sa početkom u 21:50h. Rejčel odlazi kod bake Džordžije preko leta, ostavljajući kod kuće veoma očigledne probleme. Njena majka alkoholičarka ne ostaje ni da prenoći, već odmah juri natrag u Kaliforniju da bude sa svojim mužem. Kao prelepa devojka u dosadnoj zemlji Mormona, Rejčel će uzdrmati čitav grad. Kada svoje najdublje tajne otkrije svojoj novoj prijateljici, njena majka dolazi da sazna da li je sve izgovoreno istina. Usred krize, ove tri žene zbližiće se i upoznati više nego ikada ranije. Glavne uloge tumače Jane Fonda, Lindsay Lohan i Felicity Huffman.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin