, Da li su agencije za selidbe dobar izbor – iskustva i savet, Gradski Magazin
Foto: Promo

Da li su agencije za selidbe dobar izbor – iskustva i savet

Često se postavlja pitanje da li bi za selidbu trebalo angažovati profesionalnu agenciju za selidbe ili taj proces možete obavljati samostalno?

Savet nas, ali i svih ostalih ljudi koji su se borili sa samostalnom je da je selidba sa sigurnošću dosta lakša i jednostavnija kada uz sebe imate stručnog saveznika koji će preduzimati sve korake umesto vas. Profesionalne agencije u kojima posao obavljaju stručni zaposleni imaju iza sebe bogato iskustvo i bezbroj uspešno obavljenih selidbi.

Agencije imaju prevozna sredstva koja u potpunosti odgovaraju selidbama. Tako odjednom sve vaše stvari mogu biti preseljene na novu lokaciju i to u rekordnom roku. Međugradske selidbe mogu biti naročito teške, pogotovo ukoliko ne posedujete sopstveno prevozno sredstvo. U potpunosti je pogrešno mišljenje da ćete morati da odvojite mnogo novca da biste angažovali profesionalnu agenciju za selidbe. Njihove cene u potpunosti su realne i prilagođene isključivo vama.

Možete ih angažovati isključivo za transport, ali i za pakovanje, montažu i demontažu, skladištenje stvari i slično. Kao jedna od najboljih agencija za selidbe sa kojima možete sarađivati izdvojila se agencija za selidbe Ajkula. Oni od 2006. godine obavljaju selidbe i transport u Beogradu, ali i šire. Garantovana i kvalitetna usluga uz povoljnu cenu je ono što pružaju svojim klijentima. Ako želite da vaša selidba protekne glatko izaberite agenciju čija će cena biti povoljna, koja će zadovoljiti sve vaše potrebe selidbe i koja će poštovati svaki vaš dogovor.

Usluge vaše omiljene agencije za selidbe

Usluge koje nalaze u sklopu agencije za selidbe Ajkula između ostalog su: kombi selidbe i transport, selidbe i prevoz kamionom, selidbe firmi i poslovnih prostora, selidbe sa ili bez radnika, selidbe stanova, kuća i vikendica, prevoz, montaža i skladištenje nameštaja. Najčešća usluga koju obavljaju naročito na teritoriji Beograda, jesu kombi selidbe.

Sve informacije o angažovanju kombi selidbe u agenciji Ajkula možete pročitati na njihovom web sajtu, klikom na link- kombi selidbe Beograd. Bez obzira da li ih angažujete za selidbu velikog prostora poput firmi ili samo za prevoz jednog komada nameštaja, možete biti 100% sigurni da ćete od njih dobiti samo ljubaznost i profesionalnost. Mnogobrojne recenzije na internetu od strane zadovoljnih klijenata i ugovori sa poznatim salonima luksuznog nameštaja najbolji su dokaz da ćete imati iskustvo da sarađujete sa najprofesionalnijom agencijom u Beogradu i dalje.

Profesionalnosti zaposleni  ispoštovaće sve navedene rokove, a ono što je najveći benefit je bezbednost svog vašeg nameštaja. Nameštaj (ali i sve ostale stvari) stižu na novu adresu bez bilo kakvih oštećenja i ogrebotina.

Cene selidbi u agenciji Ajkula

Konačna cena selidbe kombijem ili kamionom zavisi od više faktora i upravo zbog toga na sajtu agencije Ajkula ne postoji univerzalan cenovnik njihovih usluga. Cene koje ova agencija pruža su i više nego povoljne za gotovo sve specifične poslove za koje ih angažujete. U slučaju preseljenja manjih stanova cene su obično najpovoljnije i najjeftinije, međutim za selidbe velikih kompanija obično se koristi viiše vozila i veliki broj radnika, pa je i cena selidbe veća.

Glavni faktori koji utiču na cene selidbe ili transporta: razdaljina lokacija između kojih se vrši preseljenje ili transport, spratnost i pristup lokacijama, količina i veličina stvari koje se sele i transportuju, broj potrebnih radnika za selidbe, da li je za selidbu potreban kombi ili kamion, da li želite montažu i demontažu nameštaja i specijalni zahtevi. Zato je najbolje pozvati zaposlene u agenciji i tačno objasniti sve što očekujete od selidbe, koliko imate stvari i slično. Odmah nakon poziva saznaćete tačnu cenu vaše selidbe ili transporta, samo je potrebno da pozovete i odgovorite na par jednostavnih pitanja.

Ako još uvek niste sigurni kojoj agenciji za selidbe da se obratite naša topla preporuka je agencija Ajkula, jedna od najboljih i vodećih agencija u Beogradu. Ukoliko vam je potrebna agencija koja će povoljno i profesionalno obaviti i organizovati selidbu, agencija Ajkula pravi je izbor za vas. Imaćete saveznika u svakom koraku koji će vam pomoći da u rekordnom roku završite selidbu i to po veoma povoljnoj ceni.

Izaberite agenciju koja brine o svojim klijentima i koja će se truditi da maksimalno ispuni svaki vaš zahtev. Bez stresa i dodatnog opterećena preselite svoje stvati na novu lokaciju. Sve što vas deli od njih je samo jedan poziv i dogovor koji će maksimalno ispoštovati, i brinuti se o vašem vremenu.

Izvor: Gradski magazin

O Marija S.

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

Jedan komentar

  1. Your article is a perfect article without a hitch. Thank you. My site: volleyball betting tips

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin