Najnovije Vesti
DA LI ZNATE KO JE NAPRAVIO NAJPROFITABILNIJU TURNEJU SVIH VREMENA?, Gradski Magazin

DA LI ZNATE KO JE NAPRAVIO NAJPROFITABILNIJU TURNEJU SVIH VREMENA?

Jedan od najvećih svetskih rok bendova svih vremena 14. jula 2007. godine održao je koncert pod nazivom “A Bigger Bang” na beogradskom Ušću pred 50.000 ljudi.


Početak koncerta podsetio je na scenu Felinijevog “Amarkorda” u kojoj čitav grad isplovljava na pučinu da bi video najveći brod na svetu “Rex”.  

Te noći Mik Džeger se zezao na srpskom i rekao svojoj prelepoj pratećoj pevačici Lizi Fišer: “Jaka ti je suknja, ali su ti ružne sandale”, a organizatoru koncerta najveća pivara otkazala je sponzorstvo tri dana pred sam događaj. 

Neposredno pred koncert, članovi grupe Rolingstons Mik Džeger, Kit Ričards, Roni Vud i Čarli Vots zasadili su sadnice drveća u Parku mira i prijateljstva na Ušću. 

Koncert je počeo pesmom “Start me up” uz koju je prirodno ispucan vatromet sa pozornice teške 800 tona. Kraj koncerta je obeležio nestvarno veliki vatromet u obliku isplaženog jezika, koji je zaštitni znak Stonsa.  

 VIP loža je bila popunjena još u 20 časova “vipovcima” iz 2007. kao što su Leontina i Miki Perić, Katarina Radivojević, košarkaš Saša Đorđević sa suprugom, Đule Van Gog, političari tog vremena Dragan Šutanovac, Vlajko Senić i Čeda Jovanović sa telohraniteljima, koji su sa njim čekali u redu za VIP toalet.  

I pored toga “A Bigger Bang” bila je najprofitabilnija turneja u istoriji muzike.   

Izvor: tajmlajn.net 

O Dalibor

Proveri takođe

PREPORUKA DANA: NOVA GODINA U AQUAWORLD RESORT BUDAPEST HOTELU, Gradski Magazin

PREPORUKA DANA: NOVA GODINA U AQUAWORLD RESORT BUDAPEST HOTELU

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” …

PIJANA KORONA, Gradski Magazin

PIJANA KORONA

Počeci pandemije korona virusa uneli su ogromne količine straha među svetsku populaciju, ali i kod nas. Neizvesnost, strah od smrti, izolacija, policijski čas učinili su da psihičko stanje nacije postane vrlo alarmantno.   Pribegavanje alkoholu, opijatima i povećana upotreba lekova za relaksaciju i smirenje, kao i jačih antidepresiva povećali su se gotovo za 100%.  Veliki broj onih koji nikada nisu konzumirali alkohol ili su ga povremeno koristili, počeli su redovno dopingovanje, pa …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin