, Dajte novi izgled domu modernim policama, Gradski Magazin

Dajte novi izgled domu modernim policama

Ukoliko razmišljate na koji način možete dodatno osvežiti dom, a da to nije neka krupna promena, sjajno rešenje su mali komadi nameštaja. Njima ćete popuniti prostor u domu, a istovremeno su i izuzetno praktični i mogu poslužiti za odlaganje raznih sitnica i dekoracije. Otvorene i zidne police malih dimenzija ne zahtevaju ni veliki budžet, ni napor pri postavljanju, a potpuno menjaju atmosferu u prostoru.

Dekor police uskladite sa dekorom ostalog nameštaja, a za koloritno razvedravanje ambijenta najbolja je dekoracija svetlijih tonova.

, Dajte novi izgled domu modernim policama, Gradski MagazinIzuzetno praktično i dekorativno rešenje za uređenje modernih ambijenata doma, koje može i da upotpuni prazninu na zidu iznad TV police, je zidna polica VKS-80029V. Konstrukcija police sastoji se od dva metalna nosača u obliku trougla, na kojima su raspoređene tri police od iverice. Ova polica prvenstveno ima estetsku funkciju, ali u sobama manje kvadrature može da se iskoristi i za mini biblioteku.

Možete kombinovati i dve manje police, npr. zidnu policu VKS-80027M i zidnu policu VKS-80029M, ili zidnu policu VKS-80053 sa zidnom policom VKS-80054. Najbolje je da ih postavite dijagonalno, pojačavajući tako dinamiku prostora. Ukoliko želite još dinamičniji ambijent, savet je da se drvo dekor polica kombinuje sa nameštajem u beloj boji, pa tako iznad bele komode DUERO 3K2F stavite zidnu policu VKS-80043 i zidnu policu VKS-80049.

Velika prednost zidnih polica je i što za odlaganje koristite površinu zida, a ne poda. Pored zidnih, i otvorene police su veoma praktične za istovremeno odlaganje i dekorisanje. One su još lakše za postavljanje i premeštanje, kada god poželite promenu u prostoru. Možete birati vertikalnu policu, poput otvorene police VKS-80030, ili horizontalnu policu, poput otvorene police VKS-80059.

, Dajte novi izgled domu modernim policama, Gradski MagazinMali komad nameštaja koji je takođe veoma funkcionalan i koji se može koristiti i za odlaganje sitnica je klub sto VKCT-50091. Savet je da ga postavite uz bočnu stranu kreveta ili garniture u dnevnoj sobi, a savršen je i za dečiju ili spavaću sobu.

Bela otvorena polica SIDER-1 sigurno će se dopasti ljubiteljima svetlih prostora i minimalizma. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da je ove police najbolje postaviti uz bočne starne ležaja ili garniture. Tako je njihova uloga za odlaganje i  izlaganje dopunjena još jednom, jer gornju ploču možete da koristite kao mali sto.

Ukoliko ipak radije birate skandinavski stil, možete se odlučiti za otvorenu policu VKS-80055 i otvorenu policu VKS-80056 u kombinaciji bele i natur boje, sa puno prostora za izlaganje koji je organizovan na tri, odnosno četiri police.

Koji god model malih police da odaberete, to će sasvim sigurno uticati na osveženje ambijenta i obezbediti vam svu potrebnu praktičnost i funkcionalnost. Odaberite one koje vam se najviše dopadaju i ispunite ih dragim sitnicama i dekoracijom.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin