, Dan za bioskop: sa Samsung S95C OLED televizorom, Gradski Magazin

Dan za bioskop: sa Samsung S95C OLED televizorom

U želji da unesemo dašak zabave u svakodnevnicu, redakcija je odlučila da organizuje “Dan za bioskop”. Urednica je pripremila tri različita filma, a članovi redakcije su imali priliku da glasaju za svog favorita. Nakon glasanja, pobedio je akcioni triler “Uspon mračnog viteza (The Dark Knight Rises)”.

Ovaj poseban dan je pružio ne samo priliku za opuštanje i druženje, već i priliku da isprobamo najnoviji uređaj koji je stigao u redakciju – Samsung S95C OLED TV od 77 inča. Odmah pri prvom pogledu, Samsung OLED televizor odiše sofisticiranim minimalizmom. Elegancija tankog okvira pruža sliku gotovo bez ivica, osiguravajući neprekidno vizuelno iskustvo. Profil ovog uređaja je diskretan i moderan. Samsung je pažljivo razmislio o praktičnosti, te se sam box sa TV-om povezuje putem jednog kabla. U kutiji dobijate i kraći i duži kabl, koji pruža fleksibilnost da televizor postavite na postolje ili na zid. Sada možemo uživati u impozantnom ekranu bez brige o zamršenom klupku kablova koje često prati tehnološke uređaje.

Uspon mračnog viteza na Samsung S95C OLED TV-u

U trenutku kada je film o Betmenu, sa fenomenalnim Kristijanom Bejlom u glavnoj ulozi, preplavio ekran, znali smo da će ovo biti poseban doživljaj. Dok smo se potpuno posvetili filmu, Samsung S95C OLED TV je pružio upravo ono što smo tražili – istinsko bioskopsko iskustvo u udobnosti naše kancelarije. Od prvog kadra TV je doneo dubinu i oštrinu slike koja predstavlja standard za ono što bi trebalo da bude kućni bioskop. Napredna OLED tehnologija zaslužna je za duboke boje i izuzetan kontrast. Savršena crna boja i dovoljno svetline istakli su fine detalje I učinile da tamne ulice Gotama i osvetljeni neonski znakovi ožive pred nama.

, Dan za bioskop: sa Samsung S95C OLED televizorom, Gradski Magazin
Dan za bioskop: sa Samsung S95C OLED televizorom 3

Očaravajući zvuk

Naravno, ne može se pričati o filmskom doživljaju bez savršenog zvuka. Akcione scene su preplavile prostoriju, uvlačeći nas u svet jurnjave i borbe, dok su dijalozi odzvanjali jasnoćom i preciznošću. Dinamika zvuka je u potpunosti zaokružila iskustvo. Dolby Atmos tehnologija zvučnika omogućila nam je da potpuno doživimo svet zvuka, kao da smo stvarno deo scene.

Naš redakcijski dan za bioskop uz Samsung S95C je prešao granice tehnologije i postao prozor ka Betmenovom univerzumu. Samsung S95C OLED televizor nije samo pružio savršenu sliku i zvuk, već i pametne funkcionalnosti koje su olakšale navigaciju kroz film. Za vreme gledanja, imali smo priliku da istražimo sve njegove mogućnosti, od brzog pretraživanja do personalizovanih postavk

Samsung S95C OLED televizor postavio je nove standarde za kućno uživanje u TV sadržajima. Kvalitet slike, dubina zvuka i intuitivne funkcionalnosti zajedno su stvorile ambijent pravog bioskopa u našoj redakciji. Uzbudljiv, dinamičan i nesvakidašnji, Samsung S95C OLED televizor je preokrenuo svet kućne zabave koji prevazilazi granice televizije i otvara vrata potpuno novim dimenzijama uživanja u svetu vizuelnih sadržaja.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin