Dan zaljubljenih u Delta City-ju, Gradski Magazin

Dan zaljubljenih u Delta City-ju

Dan zaljubljenih u Delta City-ju: Speed dating.

Ukoliko ste zainteresovani da za kratko vreme, u opustenoj atmosferi, upoznate veliki broj ljudi, a medju njima mozda bas i svoju srodnu dusu – prijavite se za uzbudljivi speed dating koji ce biti odrzan, u atrijuma Delta City-ja, na Dan zaljubljenih, 14. februara, u 16:30 sati.

Najsrecnije ucesnike Speed dating-a radnja Concept nagradice vrednim poklonima, a svi koji budu ucestvovali u „brzom upoznavanju“ dobice od Cineplexx-a i kartu za bioskop – naravno, za aktuelni blokbaster „50 nijansi siva“.

Speed dating je brz i zanimljiv nacin upoznavanja partnera koji odavno postoji u svetu, a sve popularniji je i kod nas. Koncept ovih mini sastananaka je sledeci – dolazite na dogovorenu lokaciju, sedate za sto i krece vasih „5 minuta“ u okviru kojih treba da predstavite sebe u najboljem svetlu, ali i zaintrigirate partnera sa druge strane. Nakon isteka vremena predvidjenog za upoznavanje, prelazite za sledeci sto gde vas cega novi kandidat ili kandidatkinja, a na kraju kruga, kada upoznate sve osobe, odlucujete da li zelite i sa kim na „drugi sastanak“.

Zainteresovani ucesnici mogu da se prijave na Info pultu Delta City-ja ili na sajtu, do 13. februara.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Irena Vujović, Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država, Gradski Magazin

Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je da je u toku koordinisana akcija uklanjanja …

Irena Vujović, Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda, Gradski Magazin

Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović prisustvovala je danas sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin