Najnovije Vesti
Dečak progutao Sunđer Boba?!, Gradski Magazin

Dečak progutao Sunđer Boba?!

Šesnaestomesečni dečak progutao Sunđer Boba

Šesnaestomesečni dečak doveden je u bolnicu u gradu Džedi, u Saudijskoj Arabiji, nakon što je progutao sitan predmet.Doktori su ga hitno poslali na rendgen i imali su šta i da vide – u jednjaku dečaka nalazilo se nasmejano lice Sunđer Boba, sa isplaženim jezikom i gledalo je pravo u njih.

Naime, mališan je progutao privezak sa lančića njegove starije sestre.„Bila sam zadivljena koliko su vidljivi svi detalji, mogli smo da vidimo njegove pege, cipele i prste“, rekla je doktorka Adžili za Livescience. Privezak je uklonjen iz grla dečaka i on je pušten na kućni oporavak.
Rendgenski snimci su kasnije objavljeni na forumu, na kom radiolozi i studenti medicine razmenjuju iskustva o raznim slučajevima. Doktor Endrju Dikson, glavni urednik foruma Radiopaedia i radiolog bolnice „Alfred“ u Melburnu, rekao je: „Do sada smo viđali mnogo neverovatnih snimaka raznih stranih tela koje ljudi progutaju, ali ovaj je posebno neverovatan“.

 

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Je na, Oterajte jesenju depresiju i podignite raspoloženje do maksimuma: Proverena metoda ruskog psihologa!, Gradski Magazin

Oterajte jesenju depresiju i podignite raspoloženje do maksimuma: Proverena metoda ruskog psihologa!

Sa prvim danima jeseni i tmurnijim danima, raspoložeje počinje da opada. Kako da se izborimo …

Zoo, Papagaji uklonjeni iz zoo-vrta: Međusobno podsticali jedni druge da psuju, Gradski Magazin

Papagaji uklonjeni iz zoo-vrta: Međusobno podsticali jedni druge da psuju

Zaposleni u jednom zoološkom vrtu u Velikoj Britaniji bili su prinuđeni da grupu od pet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.