Decembarski dani u duhu najboljih filmova, Gradski Magazin

Decembarski dani u duhu najboljih filmova

Decembarski dani u duhu najboljih filmova, Gradski MagazinSve hladniji dani su pred nama, a idealan način da im prkosite jeste da se umotate u mekano ćebe, skuvate sebi omiljeni topli napitak i zagrlite voljenu osobu. Kako bi atmosfera bila potpuna, uključite fenomenalne FilmBox kanale i uživajte u filmskim ostvarenjima, a neke od najzanimljivijih vam predlažemo u nastavku.

U sredu se udobno smestite i od 22:30h uživajte u filmu “Srednja karta”. Kockar je uvučen u život ispunjen novcem i šansom da brzo zaradi, ali ubrzo shvata da je njegov uspeh nameštaljka koja bi mogla da ga košta života. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium.

Subotnje veče je idealno za početak prazničnih momenata, a probudićete ih filmom “Božićni poljubac”. Od 19:30h se možete upoznati sa poznatom dekoraterkom, Prisilom Hal, kao i njenom asistentkinjom, Vendi, koje se utrkuju za pažnju Prisilinog popularnog dečka, dok uređuju njegovu kuću za praznike. Ovu komediju možete pogledati na kanalu FilmBox Stars. Decembarski dani u duhu najboljih filmova, Gradski Magazin

Nedelja u 23h je odličan termin da na FilmBox Extra kanalu pogledate film „Kosmički greh“. U ovom spoju kriminalistike, drame i trilera, sedmoro odmetnutih vojnika započinje preventivni udar na novootkrivenu vanzemaljsku civilizaciju, u nadi da će okončati međuzvezdani rat i pre nego što je započeo. Uživajte u fenomenalnim kadrovima!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

ELEKTROMREŽA SRBIJE I KRALjEVINA ŠPANIJA POTPISALE UGOVOR O DONACIJI U VREDNOSTI OD 600.000 EVRA, Gradski Magazin

ELEKTROMREŽA SRBIJE I KRALjEVINA ŠPANIJA POTPISALE UGOVOR O DONACIJI U VREDNOSTI OD 600.000 EVRA

U prostorijama EMS AD potpisan je ugovor o donaciji između Fonda za promociju španske privrede …

DODELJENE NAGRADE POBEDNICIMA 12. DEČIJEG LIKOVNOG KONKURSA, Gradski Magazin

DODELJENE NAGRADE POBEDNICIMA 12. DEČIJEG LIKOVNOG KONKURSA

Kreativnost i talenat mališana zablistali su i ove godine Predškolci i prvaci iz cele Srbije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin