Najnovije Vesti
Dečja soba kao iz mašte: Savršen novogodišnji poklon za vaše dete, Gradski Magazin

Dečja soba kao iz mašte: Savršen novogodišnji poklon za vaše dete

Dečja soba kao iz mašte: Savršen novogodišnji poklon za vaše dete, Gradski Magazin
Praznična groznica se primiče, a svako do nas već uveliko razmišlja čime bi ove godine mogao obradovati svoje najmilije, a da pri tom u novčaniku ostane sasvim dovoljno i za provod u najluđoj noći. Bez prevelikih ulaganja, možete da odvojite malo vremena i pretvorite dečiju sobu u malo carstvo Vaših mališana. Sve možete da sredite sami i to brže nego što mislite!
Vrlo je važno uključiti decu u uređenje njihove sobe. Kada se radi o odabiru boja, oblika i likova njihovih heroja, poslušajte njihove želje. Iako ponekad nećete shvatiti sve njihove želje, prihvatite bar deo njihovih predloga, jer oni kreiraju prostor prema svojim potrebama.
U svim maloprodajnim objektima Roma company možete pronaći veliki asortiman dekoracija za dečije sobe u vidu ekskluzivnih, licenciranih, tapeta, fototapeta, dekorativnih samolepljivih zidnih nalepnica, bordura, penastih dekoracija, lampi sa likovima omiljenih dečijih junaka, koje su samolepljive te se veoma lako postavljaju i skidaju, a mogu se i ponovo lepiti.
Osvežite sobu detaljima i učinite je prijatnijom za boravak i igru uz Vini pu, Dizni princeze, Miki Maus, Zvončice, Automobili, Spajdermen, Helo Kiti, Marvel i druge akcione heroje.
Pogledajte veliki asortiman na www.roma.rs

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

NOVE MERE, OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA, Gradski Magazin

OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA

Na predlog Kriznog štaba od danas će radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata biti …

Leave a Reply

Your email address will not be published.