Najnovije Vesti
Dečja soba kao iz mašte: Savršen novogodišnji poklon za vaše dete, Gradski Magazin

Dečja soba kao iz mašte: Savršen novogodišnji poklon za vaše dete

Dečja soba kao iz mašte: Savršen novogodišnji poklon za vaše dete, Gradski Magazin
Praznična groznica se primiče, a svako do nas već uveliko razmišlja čime bi ove godine mogao obradovati svoje najmilije, a da pri tom u novčaniku ostane sasvim dovoljno i za provod u najluđoj noći. Bez prevelikih ulaganja, možete da odvojite malo vremena i pretvorite dečiju sobu u malo carstvo Vaših mališana. Sve možete da sredite sami i to brže nego što mislite!
Vrlo je važno uključiti decu u uređenje njihove sobe. Kada se radi o odabiru boja, oblika i likova njihovih heroja, poslušajte njihove želje. Iako ponekad nećete shvatiti sve njihove želje, prihvatite bar deo njihovih predloga, jer oni kreiraju prostor prema svojim potrebama.
U svim maloprodajnim objektima Roma company možete pronaći veliki asortiman dekoracija za dečije sobe u vidu ekskluzivnih, licenciranih, tapeta, fototapeta, dekorativnih samolepljivih zidnih nalepnica, bordura, penastih dekoracija, lampi sa likovima omiljenih dečijih junaka, koje su samolepljive te se veoma lako postavljaju i skidaju, a mogu se i ponovo lepiti.
Osvežite sobu detaljima i učinite je prijatnijom za boravak i igru uz Vini pu, Dizni princeze, Miki Maus, Zvončice, Automobili, Spajdermen, Helo Kiti, Marvel i druge akcione heroje.
Pogledajte veliki asortiman na www.roma.rs

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Svi pričaju o Ordinacija Lilo, Gradski Magazin

Svi pričaju o Ordinacija Lilo

U vreme pandemije korona virusa, boravak u kućama je „naterao“ ljude da sagledaju svoje zdravstveno …

Leave a Reply

Your email address will not be published.