Deichmann Magic night, Deichmann Magic night od 01 do 03 decembra, Gradski Magazin

Deichmann Magic night od 01 do 03 decembra

Deveti put po redu Deichmann Magic night koji ce se odrzati od 1 do 3 decembra 2015.godine na Kopaoniku u MK Mountain Resort (Grand Hotel i Spa).

Na ovo putovanje kao i do sada krenuce mnoge poznate licnosti medju kojima i Bane Lalic, Aleksa Jelic, Danijela Vranjes, Bojan Peric, Marija Mihajlovic, Andrija Kujundjic, Gru, Nigor, Marina Perezic, Branka Puić.
Deichmann Magic night od 01 do 03 decembra, Gradski Magazin
 
Biće organizovano Huawei takmicenje u kuglanju, šest ekipa od šest clanova koje se bore se za glavnu nagradu a to su Huawei punjaci za telefone i najnoviji huawei mobilni telefon P8 koji osvaja najbolji igrac. Ceo program ce voditi Vuk Roksandic ( nekad grupa Ruz) ,muzicka podrska dj.Dovla.

O MK Mountain Resort:

U okviru MK Group poslovnog sistema,  2009 godine je formirana kompanija MK Mountain Resort, za upravljanje najvećim hotelskim kompleksom na Kopaoniku. MK Mountain Resort čine Grand Hotel & SPA ****, Family Hotel Angella ****, Apartments Konaci**** deluxe.

Svi objekti su smešteni u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine.

MK Mountain Resort je otvoren za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni, objedinjujući u ponudi hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za aktivan porodični odmor, Wellness & Spa odmor, za organizaciju raznih manifestacija, teambuilding-a, kongresa i seminara, sportskih priprema, škola u prirodi i školskih ekskurzija.

Cilj kompanije MK Mounatin Resort je podizanje ukupnog nivoa hotelskih i ugostiteljskih usluga kao i približavanje turističke ponude zahtevima i potrebama savremenog gosta. Pored vraćanja starog sjaja najvećem hotelskom kompleksu na Kopaoniku, krajnji cilj kompanije je da planina Kopaonik ponovo oživi preko cele godine i dobije zasluženo mesto kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. 

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

zdravko čolić, Zdravko Čolić gost na Merlinovom drugom koncertu u Štark areni! VIDEO, Gradski Magazin

Zdravko Čolić gost na Merlinovom drugom koncertu u Štark areni! VIDEO

Još jedan spektakl. Dino Merlin održao drugi uzastopni koncert u srpskoj prestonici, za koji se …

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!, Gradski Magazin

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin