Deichmann Magic night u Poreču

Osmi po redu Deichmann Magic night održan je u subotu 20. juna u hotelu Grand Palazzo u Poreču.

Svoju kolekciju atraktivnih cipela za ovu sezonu predstavila je kompanija Deichmann ,a da su cipele zenska slabost odavno je poznato ,medjutim ovaj dogadjaj je dokazao da se moda visoko kotira i na listi prioriteta nasih poznatih muskaraca.

Deichmann, Deichmann Magic night u Poreču, Gradski Magazin

Modele obuće Deichmann za predstojecu sezonu predstavili su Niggor, Stefan Buzurović, Danijela Jankov, Katarina Lazarević, Maja Manojlović, Bata Spasojević, ali i najpoznatije manekenke stare Jugoslavije Ljiljana Perović i Tamara Bakić.

Voditeljke Nina Lečić i Ivana Stanković bile su pravi domacini ovog dogadjaja koji je svojom pesmom razveselila Alka Vujica svojim novin hitom Hitna Pomoc. Boris Kosmač pevac i imitator odusevio je medije ali i sve prisutne svojom imitacijom Tine Tarner.

Nakon revije obuce modne kuce Deichmann ,kostime u baroknom i rokoko stilu predstavila je dizajnerka Maja Krsmanović,a nakon programa svi gosti uzivali su u muzickom programu.

Tokom boravka u Poreču ,mediji iz Srbije imai su priliku da upoznaju hedonizam Istre gustirajuci poznatu Istarsku Malvaziju vinarije Laguna koja pored dobrih vina ima i svoju proizvodnju sireva i maslinovog ulja.

Takođe konoba “Pijero” je bila domaćin u prezentaciji i degustaciji dobrih istarskih rakija koje se prave od razlicitih sastojaka koji se gaje u Istri. Sve prisutne je pozdravio Gradonacelnik Poreca Edi Stifanić, koji je izneo svoje zadovoljstvo zbog dolaska medija u Porec i nade da će ljudi iz Srbije nastaviti da budu dragi gosti ovog primorskog Grada.

Pored mnogih VIP ličnosti veliku paznju privukao je gost hotela Grand Palazzo Poreč Dzej Ramadanovski koji je svojim nastupom uveselio sve prisutne.

Deichmann Magic night u Poreču, Gradski Magazin

O Magic night-u

„Lepota će spasiti svet“ je parola koja je ujedinila naš tim oko ideje da lepe misli i dela, umetnost i kultura čine našu stvarnost ružičastijom i bogatijom. Želja nam je da svakodnevno kreiramo sadržaje koji će oplemeniti naša bića i učiniti da svako naše delovanje utiče pozitivno na javnost.

Mi posedujemo znanje, entuzijazam i volju da našem tržištu ponudimo injekciju pozitivne energije u vidu kvalitetno organizovanih zabava, modnih revija, korisnih edukacija iz različitih oblasti društvenog delovanja i na taj način utičemo na ljude da se udružuju i sarađuju, razvijaju sve svoje kreativne i ljudske potencijale, na opšte zadovoljstvo svih naših klijenata, saradnika, prijatelja projekata i onog dela društva koje deli iste vrednosti. Svesni smo magije koja nas pokreće i Magic Night je dokazao da je multimedijalni događaj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zato je naša misija da ga svake godine činimo boljim i sadržajnijim, i predano radimo na tome da se održava dva puta godišnje i da traje nekoliko dana. Sigurni smo da Magic Night treba da se pozicionira kao originalna i prepoznatljiva smotra mode i dobrog ukusa, jer smo najiskrenije ubeđeni da samo „lepota može spasiti svet”

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Za primer celoj Srbiji: Gradska uprava Čačka gradi poverenje kroz direktan kontakt sa građanima!, Gradski Magazin

Za primer celoj Srbiji: Gradska uprava Čačka gradi poverenje kroz direktan kontakt sa građanima!

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović kraj meseca uvek koristi kako bi organizovao prijem za građane, te …

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor, Gradski Magazin

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor

Elegancija u enterijeru je često skrivena u detaljima, a suptilnu eleganciju na najbolji način u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin