Delta City, Delta City – prvi dog friendy šoping-mol, Gradski Magazin

Delta City – prvi dog friendy šoping-mol

Na inicijativu „Kinološkog društva Novog Beograda”, Delta City, prvi šoping-mol u Srbiji, postao je i prvi dog friendly objekat ove vrste u našoj zemlji.

U prvoj fazi realizacije projekta, psima do 8 kilograma dozvoljeno je kretanje po šoping-molu, a ulazak im je odobrilo i više od 70 zakupaca.

Zara, H&M, Bershka, Komercijalna banka, Pull&Bear, Massimo Dutti, N sport, Jasmin, iLike, Samsung, Carpisa, Intimissimi, Calzedonia, Cineplexx, Buzz, Samsonite, Diopta, New Yorker, Lacoste, Springfield, Lilly, Coincasa – samo su neki od zakupaca koji su odobrili ulazak ljubimcima u radnje, a na njihovom ulazu se nalazi i nalepnica dog friendly kako bi bili lakše prepoznatljivi.

Delta City, Delta City – prvi dog friendy šoping-mol, Gradski Magazin

 „Zahvaljujemo se Delta City-ju što je prvi prepoznao značaj naše inicijative da dozvoli psima ulazak u šoping-mol sa svojim vlasnicima. U toku prve faze pravo da se nesmetano kreću po objektu imaće mali kučići, bez obzira na rasu, do 8 kilograma, a sigurni smo da će nakon određenog vremena ova granica biti pomerena i za vreće pse.” – izjavio je Goran Šarenac, predsednik „Kinološkog društva Novi Beograd

Idodao: „Pored ove saradnje, Delta City je našem Udruženju donirao i značajnu novčanu podršku koja je iskorištena za kupovinu hrane za pse kojom naši aktivisti svakodnevno hrane nevlasničke pse, u okviru akcije „Nahranjen, a ne sahranjen”, na teritoriji Novog Beograda.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

, ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON, Gradski Magazin

ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON

Tradicija se nastavila i ovog aprila kad se na Fruškoj gori u okviru  MaxBet 47. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin