Delta City, Delta City – prvi dog friendy šoping-mol, Gradski Magazin

Delta City – prvi dog friendy šoping-mol

Na inicijativu „Kinološkog društva Novog Beograda”, Delta City, prvi šoping-mol u Srbiji, postao je i prvi dog friendly objekat ove vrste u našoj zemlji.

U prvoj fazi realizacije projekta, psima do 8 kilograma dozvoljeno je kretanje po šoping-molu, a ulazak im je odobrilo i više od 70 zakupaca.

Zara, H&M, Bershka, Komercijalna banka, Pull&Bear, Massimo Dutti, N sport, Jasmin, iLike, Samsung, Carpisa, Intimissimi, Calzedonia, Cineplexx, Buzz, Samsonite, Diopta, New Yorker, Lacoste, Springfield, Lilly, Coincasa – samo su neki od zakupaca koji su odobrili ulazak ljubimcima u radnje, a na njihovom ulazu se nalazi i nalepnica dog friendly kako bi bili lakše prepoznatljivi.

Delta City, Delta City – prvi dog friendy šoping-mol, Gradski Magazin

 „Zahvaljujemo se Delta City-ju što je prvi prepoznao značaj naše inicijative da dozvoli psima ulazak u šoping-mol sa svojim vlasnicima. U toku prve faze pravo da se nesmetano kreću po objektu imaće mali kučići, bez obzira na rasu, do 8 kilograma, a sigurni smo da će nakon određenog vremena ova granica biti pomerena i za vreće pse.” – izjavio je Goran Šarenac, predsednik „Kinološkog društva Novi Beograd

Idodao: „Pored ove saradnje, Delta City je našem Udruženju donirao i značajnu novčanu podršku koja je iskorištena za kupovinu hrane za pse kojom naši aktivisti svakodnevno hrane nevlasničke pse, u okviru akcije „Nahranjen, a ne sahranjen”, na teritoriji Novog Beograda.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!, Gradski Magazin

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!

LEGENDA OTIŠLA U LEGENDU – Petar Đorđević iznedrio je brojne uspešne sportiste, obučavao pripadnike specijalnih …

VIŠE OD 700 POSETILACA SAVLADALO “JELEN STAZU ODGOVORNE KONZUMACIJE”, Gradski Magazin

VIŠE OD 700 POSETILACA SAVLADALO “JELEN STAZU ODGOVORNE KONZUMACIJE”

Više od 700 posetilaca savladalo je “Jelen stazu odgovorne konzumacije” na upravo završenom JELEN LOVEFEST-u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin