Najnovije Vesti
DermoDENSIFYER, DermoDENSIFYER : ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA, Gradski Magazin

DermoDENSIFYER : ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA

DermoDENSIFYER : ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA MOGUĆA JE  U SVIM GODINAMA!

Eucerin DermoDENSIFYER  preparati, posebno formulisani za povratak čvrstine, elastičnosti i blistavosti kože, sada dostupni po specijalnim uslovima!

Ako ih već imate, onda znate – bore nisu jedini znak starenja kože! Šta više, one su, u stvari, pratilac starenja sa kojim se mnogi najlakše mire, jer mogu biti i znak srećnog života koji je bio ispunjen smehom ili uspešne karijere koja je na naše čelo urezala znak brige. Ono što većini žena u određenim godinama, kada se pogledaju  u ogledalo, najčešće i najviše smeta jeste gubitak čvrstine i eleastičnosti, to jest kontura lica i sjaja kože – osobina tako karakterističnih za mladalački izgled kože.

Mnogi veruju da se sa tim promenama nije moguće izboriti. Ali Eucerin®DermoDENSIFYER linija dokazuje suprotno. Za efikasnost Eucerin®DermoDENSIFYER linije zaslužna je efikasna kombinacija dva sastojka koje Eucerin ekskluzivno koristi: Apiaceae peptida (Pimpinella Anisum), prirodnih oligopeptida izolovanih iz plodova anisa, koji stimulišu aktivnost ćelija u koži, poboljšavaju strukturu vezivnog tkiva i ublažavaju bore, i arktina (Arctium Lappa), visoko efikasanog sastojka čička koji se ekskluzivno gaji i izoluje za potrebe Beiersdorf-a, kompanije čiji je Eucerin brend, a koji stimuliše sintezu kolagena, obnavlja oštećenja vezivnog tkiva i ublažava bore.

DermoDENSIFYER, DermoDENSIFYER : ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA, Gradski Magazin

Priuštite svojoj koži Eucerin®DermoDENSIFYER liniju ako:

  • Želite da ojačate strukturu svoje istanjene kože
  • Želite da obnovite vezivno tkivo svoje kože i učinite je čvršćom
  • Želite da povratite blistavost i dobru cirkulaciju
  • Želite da ublažite bore i poboljšate ukupni izgled svoje kože

Sada u apotekama: Eucerin®DermoDENSIFYER krema za lice u jedinstvenom pakovanju sa GRATIS Eucerin®DermoDENSIFYER kremom za područje oko očiju i usana!

DermoDENSIFYER, DermoDENSIFYER : ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA, Gradski Magazin

Eucerin®DermoDENSIFYER dnevna krema sadrži prirodno dobijene sastojke, arktin i peptide familije štitonoša, koji reaktiviraju i ubrzavaju proizvodnju kolagena. Zahvaljujući ovoj kombinaciji kolagen se reorganizuje u jaču, gušću mrežu, a dodatno se ojačava  spoj između epidermisa i dermisa kako bi se povećala mikrocirkulacija kože i time poboljšala blistavost. Posebna SPF 15 zaštita od sunca zajedno sa UVA filterima sprečava dalje starenje kože izazvano UV zracima, kao i pojavu pigmentnih fleka. Dokazano odgovara svim tipovima kože.

Eucerin®DermoDENSIFYER krema za područje oko očiju i usana jača strukturu kože, podstiče blistavost i umanjuje bore. Takođe sadrži SPF 15 zaštitu od sunca, što sprečava dalje starenje kože izazvano UV zracima. Oftalmološki je testirana za bezbednost i dobru podnošljivost na ovom osetljivom području.

DermoDENSIFYER, DermoDENSIFYER : ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA, Gradski Magazin

UKOLIKO ŽELITE POTPUNI EFEKAT…

U dnevnu rutinu nege uključite i Eucerin DermoDENSIFYER Noćnu hranljivu kremu koja poboljšava regeneraciju kože tokom noći kako bi se ojačala struktura kože za više elastičnosti i blistavosti. Koncentrovan dekspantenol koji sadrži ova krema pomaže obnovu kože tokom noći za efekat sveukupno poboljšanog tena nakon buđenja.

INFO PLUS: Eucerin DermoDENSIFYER preparati posebno su formulisani za delovanje na posledice opadanja hormonalne aktivnosti – gubitak čvrstine, elastičnosti i blistavosti kože!

O Tamara Stević

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.