Najnovije Vesti
DermoDENSIFYER, DermoDENSIFYER : ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA, Gradski Magazin

DermoDENSIFYER : ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA

DermoDENSIFYER : ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA MOGUĆA JE  U SVIM GODINAMA!

Eucerin DermoDENSIFYER  preparati, posebno formulisani za povratak čvrstine, elastičnosti i blistavosti kože, sada dostupni po specijalnim uslovima!

Ako ih već imate, onda znate – bore nisu jedini znak starenja kože! Šta više, one su, u stvari, pratilac starenja sa kojim se mnogi najlakše mire, jer mogu biti i znak srećnog života koji je bio ispunjen smehom ili uspešne karijere koja je na naše čelo urezala znak brige. Ono što većini žena u određenim godinama, kada se pogledaju  u ogledalo, najčešće i najviše smeta jeste gubitak čvrstine i eleastičnosti, to jest kontura lica i sjaja kože – osobina tako karakterističnih za mladalački izgled kože.

Mnogi veruju da se sa tim promenama nije moguće izboriti. Ali Eucerin®DermoDENSIFYER linija dokazuje suprotno. Za efikasnost Eucerin®DermoDENSIFYER linije zaslužna je efikasna kombinacija dva sastojka koje Eucerin ekskluzivno koristi: Apiaceae peptida (Pimpinella Anisum), prirodnih oligopeptida izolovanih iz plodova anisa, koji stimulišu aktivnost ćelija u koži, poboljšavaju strukturu vezivnog tkiva i ublažavaju bore, i arktina (Arctium Lappa), visoko efikasanog sastojka čička koji se ekskluzivno gaji i izoluje za potrebe Beiersdorf-a, kompanije čiji je Eucerin brend, a koji stimuliše sintezu kolagena, obnavlja oštećenja vezivnog tkiva i ublažava bore.

DermoDENSIFYER, DermoDENSIFYER : ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA, Gradski Magazin

Priuštite svojoj koži Eucerin®DermoDENSIFYER liniju ako:

  • Želite da ojačate strukturu svoje istanjene kože
  • Želite da obnovite vezivno tkivo svoje kože i učinite je čvršćom
  • Želite da povratite blistavost i dobru cirkulaciju
  • Želite da ublažite bore i poboljšate ukupni izgled svoje kože

Sada u apotekama: Eucerin®DermoDENSIFYER krema za lice u jedinstvenom pakovanju sa GRATIS Eucerin®DermoDENSIFYER kremom za područje oko očiju i usana!

DermoDENSIFYER, DermoDENSIFYER : ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA, Gradski Magazin

Eucerin®DermoDENSIFYER dnevna krema sadrži prirodno dobijene sastojke, arktin i peptide familije štitonoša, koji reaktiviraju i ubrzavaju proizvodnju kolagena. Zahvaljujući ovoj kombinaciji kolagen se reorganizuje u jaču, gušću mrežu, a dodatno se ojačava  spoj između epidermisa i dermisa kako bi se povećala mikrocirkulacija kože i time poboljšala blistavost. Posebna SPF 15 zaštita od sunca zajedno sa UVA filterima sprečava dalje starenje kože izazvano UV zracima, kao i pojavu pigmentnih fleka. Dokazano odgovara svim tipovima kože.

Eucerin®DermoDENSIFYER krema za područje oko očiju i usana jača strukturu kože, podstiče blistavost i umanjuje bore. Takođe sadrži SPF 15 zaštitu od sunca, što sprečava dalje starenje kože izazvano UV zracima. Oftalmološki je testirana za bezbednost i dobru podnošljivost na ovom osetljivom području.

DermoDENSIFYER, DermoDENSIFYER : ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA, Gradski Magazin

UKOLIKO ŽELITE POTPUNI EFEKAT…

U dnevnu rutinu nege uključite i Eucerin DermoDENSIFYER Noćnu hranljivu kremu koja poboljšava regeneraciju kože tokom noći kako bi se ojačala struktura kože za više elastičnosti i blistavosti. Koncentrovan dekspantenol koji sadrži ova krema pomaže obnovu kože tokom noći za efekat sveukupno poboljšanog tena nakon buđenja.

INFO PLUS: Eucerin DermoDENSIFYER preparati posebno su formulisani za delovanje na posledice opadanja hormonalne aktivnosti – gubitak čvrstine, elastičnosti i blistavosti kože!

O Tamara Stević

Proveri takođe

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!, Gradski Magazin

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!

Kada se predano radi na promociji, a prirodnim dobrima rukovode profesionalci kao što je to …

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE…., Gradski Magazin

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE….

UKOLIKO NIKADA NISTE IMALI PRILIKU DA PROBATE ALFA PILE, SADA JE PRAVI TRENUTAK, A PORED …

Leave a Reply

Your email address will not be published.