inspektor, Deseta epizoda: INSPEKTOR, PEDOFIL, Gradski Magazin

Deseta epizoda: INSPEKTOR, PEDOFIL

Čuveni ukrajinski inspektor jedan je od najvećih serijskih ubica na svetu

Serijal najvećih serijskih ubica ne bi bio kompletno ispunjen da nema čuvenog Sergeja Tkača. Sportskim žargonom rečeno teška kategorija, ukoliko bismo bili ironični može se reći pravi svetski superstar. No, da uozbiljimo priču, situacija nije bila ni malo zabavna.

inspektor, Deseta epizoda: INSPEKTOR, PEDOFIL, Gradski Magazin
Sergej prilikom hapšenja 1

Nemilosrdni Sergej Tkač prvobitno je radio kao policijski inspektor u Sibiru. Godine provedene u službi vredno je služio domovini i za to vreme stekao određene tehnike i veštine. Njegov prvi brak praćen je bio mnogim problemima. Supruga ga je maltretirala, lagala, varala, reklo bi se da je ona bila taj okidač koji je opalio 1980 godine.  Besan na svoju ženu, osuđivao je svaku pripadnicu lepšeg pola, a one sa manje sreće su se susretale sa njim. Tad Sergej počinje sa svojim ubistvima. Koliki je monstrum bio dok je bio na slobodi govori i činjenica da su sve njegove žrtve bile devojčice između 8 i 18 godina. Maloletna i nevina bića koja ni u jednom momentu nisu imale trunka krivice za svoju sudbinu, nisu imale ni šansu da prežive. Prva žrtva bila je osmogodišnja devojčica koja se uputila na zabavu, a Sergej ju je presreo i upitao da joj pomogne oko prevoza. Nakon što je ušla u njegova kola odvozi je u zabačeni deo grada i počinje da je davi. Bivši rvač imao je zaista snažan stisak rukom, što za devojčicu nije bilo ni malo ohrabrujuće. Kad je bio siguran da je izdahnula, Tkač počinje da svlači njenu garderobu. Koristi činjenicu što u tom delu grada ima manje prolaznika. Vreme je bilo kao stvoreno za zločin. Sergej se seksualno zadovoljavao nad telom mrtve devojčice. Na veliku nesreću to nije bio jedinstven slučaj. Nakon dve godine ubijanja po Sibiru, Sergej uviđa da je za njega najbolje da promeni lokaciju. Odlazi da živi u Dnjepropetrovsk u Ukrajinu. Odmah po dolasku ženi se drugi put i dobija dvoje dece. Međutim, lošu naviku iz Sibira preneo je i u novu sredinu. Mlade devojke počinju da nestaju, tokom cele godine pronalažena su mlada ženska tela pored puta, u šumi, na obalama reke. Nastaje opšta panika. Sergej nije promenio svoj sistem delovanja. Često se vozio pored škola, zaustavljao devojčice koje su pešačile same, postepeno sticao njihovo poverenje. Period njegovog ubijanja od dve i po decenije dale su mu mogućnost da bude izuzetno oprezan i pažljiv. Upravo tako je i birao svoje ‚‚igračkice‚‚. Nakon što je temeljno procenio, vrlo suptilno i fino startovao je svoju sledeću žrtvu. Nesrećna devojčica poverovala mu je da će dobiti poklon za rođendan, jedino što je dobila su bile njegove mišićave ruke oko njenog vrata. Tako ju je snažno stegao da joj je vrat u momentu naprsnuo i devojka je na licu mesta ostala mrtva. Naravno, kad je u pitanju Sergej Tkač, tu se zločin ne završava. Kao i pre 15 godina u Sibiru, svlači nesrećnu devojku do gole kože. Prvo počne da je miluje, zatim da joj dodiruje kosu, u trenutku kad se dovoljno seksualno uzbudio snažno je penetrirao u nju. Kad je nago telo pronašla policija i forenzičari utvrdili su da je manijak imao i analni seks sa devojčicom.

inspektor, Deseta epizoda: INSPEKTOR, PEDOFIL, Gradski Magazin
Sergej prilikom hapšenja 2

Sergej Tkač i tada uspeva da pobegne, razlog je jednostavan, isuviše dobro je znao metod rada koji je primenjivala tadašnja policija. Narednu deceniju ’’Pologovski manijak’’ kako je u Ukrajini dobio nadimak uspešno se skrivao, ali je ipak ponekad morao da se prepusti svojoj najvećoj strasti – nekrofiliji. Avgusta 2005 godine Tkač biva uhapšen dok je davio maloletnu ćerkicu svojih kućnih prijatelja. U trenutku kad je policija ulazila u njegovu kuću rekao im je: ’’čekao sam vas sve ove godine’’. Komsije su bile u šoku. Svi do jednoga su tvrdili da je Tkač pametan i tih porodičan čovek. Nikada nije ružno govorio o ženama, međutim to se ne može reći i za njegova dela. Na prvom ispitivanju Sergej Tkač je priznao da je zadavio i imao seks sa 100 mrtvih ženskih tela i zatražio smrtnu kaznu. Kompletna Ukrajina bila je u šoku. Sudstvo je utvrdilo da je 40 žrtava bilo od ruke Sergeja Tkača, dok se za ostalih 60 još uvek utvrđuje. Smrtnu kaznu nije dobio, već ’’samo’’ doživotnu robiju. Sergej Tkač oduvek je imao talenat da ostavlja bez daha, tako je i ovaj put.

inspektor, Deseta epizoda: INSPEKTOR, PEDOFIL, Gradski Magazin
Sergej Tkač u kavezu za vreme suđenja

Serhiy Tkach (Ukrajina 1952 – present)

  • Klasifikacija:           serijski ubica
  • Zločin:                      nekrofilija
  • Broj žrtava:             40
  • Period ubijanja:     1980 – 2005
  • Uhapšen:                 avgust 2005
  • Profil žrtava:           devojčice i devojke
  • Lokacija:                  Krim – Ukrajina
  • Kazna:                      doživotna robija

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!, Gradski Magazin

Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!

Mađarski hotelski kompleks Aquaworld Resort Budapest poneo je titulu najboljeg regionalnog SPA hotela za 2024. …

, Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić, Gradski Magazin

Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić

Održan je drugi po redu godišnji “321 Srbija” događaj, a brojne visoke zvanice i gosti …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin