Najnovije Vesti
Detalj koji vam je uvek potreban, Gradski Magazin

Detalj koji vam je uvek potreban

Detalj koji vam je uvek potreban, Gradski MagazinFunkcionalna i estetski privlačna, komoda je detalj koji vam je često potreban u domu kao dodatni prostor za odlaganje vansezonske garderobe, sitnih garderobnih komada u svakodnevnoj upotrebi, posteljine, peškira i brojnih aksesoara.

Komoda ima široku primenu u životnom prostoru poput dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, predsoblja, a ne može joj se oduzeti ni funkcionalna i estetska uloga u prostranim, stilizovanim kupatilima.

Pravi primer jedne moderne, pročišćenje i jednostavne forme dizajna je ETNA komoda, koju odlikuje kombinacija dekora drveta i svetli frontovi u dekoru bele lak folije. Komode ETNA se  mogu naći u tri različita modela i  dimenzije.

Komoda ETNA 4F ostavlja snažan utisak estetske privlačnosti, ali i praktičnog i vrlo funkcionalnog rešenja za dom. Za ljubitelje kombinovanih komoda, tj. onih koje imaju i pregradne delove i fioke, a potrebno im je više prostora za odlaganje, predlog je komoda ETNA 3K3F . Za nešto manje prostorije u domu, bilo da je reč o dnevnim ili spavaćim sobama, predlog je komoda ETNA 2K2F, čija je funkcionalnost istaknuta kombinacijom upotrebnog prostora podeljenog na pregradne delove i fioke, a estetski se posebno ističe kada se smesti u ambijent toplih boja.

Komode ETNA su dizajnirane kao niži i širi modeli, što po mišljenju dizajnera enterijera Forma Ideale, ostavlja dovoljno prostora za dekoraciju njihove površine, ali i prostora oko njih, što bi dodatno istaklo njihovu privlačnost i jedinstvenost vašeg životnog stila.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

EU proširenje  – Quo Vadis (kuda idete)?, Gradski Magazin

EU proširenje – Quo Vadis (kuda idete)?

Koji su trenutni izazovi sa kojima se suočava Zapadni Balkan i kakvo je stanje sa …

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

Leave a Reply

Your email address will not be published.