Detalj koji vam je uvek potreban, Gradski Magazin

Detalj koji vam je uvek potreban

Detalj koji vam je uvek potreban, Gradski MagazinFunkcionalna i estetski privlačna, komoda je detalj koji vam je često potreban u domu kao dodatni prostor za odlaganje vansezonske garderobe, sitnih garderobnih komada u svakodnevnoj upotrebi, posteljine, peškira i brojnih aksesoara.

Komoda ima široku primenu u životnom prostoru poput dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, predsoblja, a ne može joj se oduzeti ni funkcionalna i estetska uloga u prostranim, stilizovanim kupatilima.

Pravi primer jedne moderne, pročišćenje i jednostavne forme dizajna je ETNA komoda, koju odlikuje kombinacija dekora drveta i svetli frontovi u dekoru bele lak folije. Komode ETNA se  mogu naći u tri različita modela i  dimenzije.

Komoda ETNA 4F ostavlja snažan utisak estetske privlačnosti, ali i praktičnog i vrlo funkcionalnog rešenja za dom. Za ljubitelje kombinovanih komoda, tj. onih koje imaju i pregradne delove i fioke, a potrebno im je više prostora za odlaganje, predlog je komoda ETNA 3K3F . Za nešto manje prostorije u domu, bilo da je reč o dnevnim ili spavaćim sobama, predlog je komoda ETNA 2K2F, čija je funkcionalnost istaknuta kombinacijom upotrebnog prostora podeljenog na pregradne delove i fioke, a estetski se posebno ističe kada se smesti u ambijent toplih boja.

Komode ETNA su dizajnirane kao niži i širi modeli, što po mišljenju dizajnera enterijera Forma Ideale, ostavlja dovoljno prostora za dekoraciju njihove površine, ali i prostora oko njih, što bi dodatno istaklo njihovu privlačnost i jedinstvenost vašeg životnog stila.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

POČELO JE PRIJAVLJIVANJE ZA ČETVRTU “PEKARIJADU”, Gradski Magazin

POČELO JE PRIJAVLJIVANJE ZA ČETVRTU “PEKARIJADU”

Najtalentovaniji domaći pekari, posle pauze od tri godine,  imaće priliku da se 2023. takmiče na …

Decembarski dani u duhu najboljih filmova, Gradski Magazin

Decembarski dani u duhu najboljih filmova

Sve hladniji dani su pred nama, a idealan način da im prkosite jeste da se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin