, DHL dobitnik sertifikata “zaštićeni potrošač”, Gradski Magazin

DHL dobitnik sertifikata “zaštićeni potrošač”

, DHL dobitnik sertifikata “zaštićeni potrošač”, Gradski Magazin
Kompanija DHL Srbija osvojila je žig „Zaštićen potrošač“, koji izdaje Republička unija potrošača, kao dokaz uspostavljanja najviših standarda poslovanja. U procesu sertifikacije, sertifikaciona kuća Globalsert je analizirala procese i procedure rada kompanije DHL i zaključila da je ova kompanija uspostavila društveno odgovorno poslovanje i da kontinuirano unapređuje i vodi brigu o korisnicima – potrošačima, životnoj sredini, bezbednosti i zdravlju na radu zaposlenih.
“Republička unija potrošača svojim angažovanjem u vidu odgovarajučih edukacija, značajno je doprinela da se kompanija DHL International Beograd osposobi u primeni standarda u navedenim oblastima” izjavio je Dr. Denis Perinčić, predsednik upravnog odbora.
Direktor kompanije DHL u Srbiji Darko Babić istakao je da je dobijanjem žiga “Zaštićen potrošač” ova kompanija pokazala da vodi računa o zadovoljstvu korisnika usluga.
“Mi smo kontinuirano posvećeni ka stalnom unapređivanju poslovanja. Ulažemo velike napore da održimo nivo kvaliteta na koji su naši klijenti navikli i tu nema odstupanja. Poslovne relacije sa klijentima su nam temelj našeg poslovanja I poverenja koje već decenijama gradimo u Srbiji”, navodi Babić.
***

DHL je vodeća svetska kompanija u sektoru pružanja logističkih usluga. Naša DHL porodica nudi najširi portfolio logističkih usluga, od nacionalne i međunarodne isporuke paketa, rešenja za slanje robe u okviru onlajn kupovine, međunarodnog brzog transporta kopnenim, vazdušnim i morskim putem, do upravljanja industrijskim lancima nabavke. Sa oko 360.000 zaposlenih u više od 220 zemalja i teritorija širom sveta, DHL povezuje ljude i kompanije na bezbedan i pouzdan način i tako mogućava protok globalne trgovine. Sa specijalizovanim rešenjima za tržišta u razvoju i industrije uključujući tehnologiju, prirodne nauke i zdravstvo, energetiku, auto-industriju i maloprodaju, potvrđenom posvećenošću drušvenoj odgovornosti i neprikosnovenom prisustvu na tržištima u razvoju, DHL je odlučno pozicioniran kao ,,kompanija za pružanje logističkih usluga za ceo svet’’. DHL je deo Deutsche Post DHL Grupe. Grupa je ostvarila prihod od više od 60 milijardi evra u 2017. godini.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin