Najnovije Vesti
DHL dobitnik sertifikata “zaštićeni potrošač”, Gradski Magazin

DHL dobitnik sertifikata “zaštićeni potrošač”

DHL dobitnik sertifikata “zaštićeni potrošač”, Gradski Magazin
Kompanija DHL Srbija osvojila je žig „Zaštićen potrošač“, koji izdaje Republička unija potrošača, kao dokaz uspostavljanja najviših standarda poslovanja. U procesu sertifikacije, sertifikaciona kuća Globalsert je analizirala procese i procedure rada kompanije DHL i zaključila da je ova kompanija uspostavila društveno odgovorno poslovanje i da kontinuirano unapređuje i vodi brigu o korisnicima – potrošačima, životnoj sredini, bezbednosti i zdravlju na radu zaposlenih.
“Republička unija potrošača svojim angažovanjem u vidu odgovarajučih edukacija, značajno je doprinela da se kompanija DHL International Beograd osposobi u primeni standarda u navedenim oblastima” izjavio je Dr. Denis Perinčić, predsednik upravnog odbora.
Direktor kompanije DHL u Srbiji Darko Babić istakao je da je dobijanjem žiga “Zaštićen potrošač” ova kompanija pokazala da vodi računa o zadovoljstvu korisnika usluga.
“Mi smo kontinuirano posvećeni ka stalnom unapređivanju poslovanja. Ulažemo velike napore da održimo nivo kvaliteta na koji su naši klijenti navikli i tu nema odstupanja. Poslovne relacije sa klijentima su nam temelj našeg poslovanja I poverenja koje već decenijama gradimo u Srbiji”, navodi Babić.
***

DHL je vodeća svetska kompanija u sektoru pružanja logističkih usluga. Naša DHL porodica nudi najširi portfolio logističkih usluga, od nacionalne i međunarodne isporuke paketa, rešenja za slanje robe u okviru onlajn kupovine, međunarodnog brzog transporta kopnenim, vazdušnim i morskim putem, do upravljanja industrijskim lancima nabavke. Sa oko 360.000 zaposlenih u više od 220 zemalja i teritorija širom sveta, DHL povezuje ljude i kompanije na bezbedan i pouzdan način i tako mogućava protok globalne trgovine. Sa specijalizovanim rešenjima za tržišta u razvoju i industrije uključujući tehnologiju, prirodne nauke i zdravstvo, energetiku, auto-industriju i maloprodaju, potvrđenom posvećenošću drušvenoj odgovornosti i neprikosnovenom prisustvu na tržištima u razvoju, DHL je odlučno pozicioniran kao ,,kompanija za pružanje logističkih usluga za ceo svet’’. DHL je deo Deutsche Post DHL Grupe. Grupa je ostvarila prihod od više od 60 milijardi evra u 2017. godini.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara, Gradski Magazin

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara

Oduševio je velikodušnošću vlasnika i osoblje džez kluba i restorana u Klivlendu. Veče pre zatvaranja …

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.