Diesel, Diesel prolećna kampanja #DieselHigh, Gradski Magazin

Diesel prolećna kampanja #DieselHigh

Uz odjeke jasne sirene za toleranciju, ravnopravnost i bezuslovnu ljubav, Diesel je lansirao reklamnu kampanju za sezonu proleće/leto 2015 #DieselHigh. Ovo je ujedno bila i Diesel novogodišnja rezolucija.

Ona vas uzdiže, zahvaljujući njoj ste tolerantniji, uključeniji, LJUBAV je najbezuslovnije moguće osećanje. Kako objašnjava Nikola Formichetti, reč je o uzdizanju. „Uz nju uzdižete svoje duh. Šta god je potrebno, kako god to uradite i gde god da ste.” Osmišljena od strane kreativnog direktora Nicole Formichetti-ja i uz stilizaciju Anne Trevelyan, kampanja je lansirana uz hashtag DieselHigh zbog toga što je provokativna i ima optimistične implikacije — potrebu da iskosristite svaki trenutak u životu i uživate u vožnji.

Diesel prolećna kampanja #DieselHigh, Gradski Magazin

“Toliko ludih stvari se dešava oko nas da su ljudi zaboravili da se zabavljaju! Veliki izazov je bio raditi sa avangardnim fotografom kao što je Nick Knight i navesti ga da uradi nešto što zaista retko radi a to je da slika ljude koji se smeju. Delovalo je spontano, kao da su radili selfije. Jednostavno, samo je škljocao aparatom“, izjavio je Nicola Formichetti.

Diesel prolećna kampanja #DieselHigh, Gradski Magazin

Nova era DNK brenda Diesel počela je kampanjom #DieselReboot koja je evoluirala u #DieselHigh. U fokusu #DieselReboot bili su individualci i slavila je jedinstveni pogled na svet i kreativnost. Odatle smo se preselili u nove zajednice sa #WeAreConnected, dok sada stvaramo moćnu, pozitivnu energiju za svet uz #DieselHigh.

Diesel prolećna kampanja #DieselHigh, Gradski Magazin

O Gradski Magazin

Proveri takođe

“Nesnađeni” ste roditelji? Ovo su saveti stručnjaka koji će vam olakšati život!, Gradski Magazin

“Nesnađeni” ste roditelji? Ovo su saveti stručnjaka koji će vam olakšati život!

Koje vaspitne medote da primenite, kako da odreagujete u “kriznim” situacijama i gde najčešće grešite …

PREPORUKA DANA: NOVA GODINA U AQUAWORLD RESORT BUDAPEST HOTELU, Gradski Magazin

PREPORUKA DANA: NOVA GODINA U AQUAWORLD RESORT BUDAPEST HOTELU

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin