, Digitalne nabavke za uštedu vremena, Gradski Magazin

Digitalne nabavke za uštedu vremena

, Digitalne nabavke za uštedu vremena, Gradski Magazin  Nabavke neophodnih materijala i usluga postale su svakodnevica gotovo svih kompanija koja posluju u Srbiji. Procedure i propisi kojima podležu sve su komplikovaniji, a sveobuhvatna dokumentacija koja ih prati postala je jedan od najvećih problema. Nabavke su posebno komplikovane za mala i srednja preduzeća koja često ne znaju kako da dođu do „velikih igrača“, odnosno kompanija i ponude im svoju robu ili usluge.

Ovaj problem mogla bi da reši „Naša mreža“ prva besplatna biznis platforma u Srbiji, koja malim i srednjim preduzećima pruža mogućnost da direktno kontaktiraju velike kompanije, kao i da raspišu ili se prijave za digitalnu nabavku – brzo, jednostavno i bez ijednog papira.

Na ovaj način se otvara prostor da učestvuju u nabavkama koje oglašavaju neke od najvećih korporacija u našoj zemlji, ali i da se, u isto vreme, informišu i umreže sa svim kompanijama koje su već registrovale svoje profile. Pojednostavljena forma za apliciranje za digitalnu nabavku štedi vreme i resurse, jer se kompletan proces odvija u realnom vremenu.

Naša mreža je prva besplatna biznis aplikacija u Srbiji, a sa oko 700 registrovanih firmi i gotovo 7.000 preuzimanja, zauzela je mesto pouzdanog partnera u rastu i razvoju malih i srednjih preduzeća.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin