Najnovije Vesti
Digitalne nabavke za uštedu vremena, Gradski Magazin

Digitalne nabavke za uštedu vremena

Digitalne nabavke za uštedu vremena, Gradski Magazin  Nabavke neophodnih materijala i usluga postale su svakodnevica gotovo svih kompanija koja posluju u Srbiji. Procedure i propisi kojima podležu sve su komplikovaniji, a sveobuhvatna dokumentacija koja ih prati postala je jedan od najvećih problema. Nabavke su posebno komplikovane za mala i srednja preduzeća koja često ne znaju kako da dođu do „velikih igrača“, odnosno kompanija i ponude im svoju robu ili usluge.

Ovaj problem mogla bi da reši „Naša mreža“ prva besplatna biznis platforma u Srbiji, koja malim i srednjim preduzećima pruža mogućnost da direktno kontaktiraju velike kompanije, kao i da raspišu ili se prijave za digitalnu nabavku – brzo, jednostavno i bez ijednog papira.

Na ovaj način se otvara prostor da učestvuju u nabavkama koje oglašavaju neke od najvećih korporacija u našoj zemlji, ali i da se, u isto vreme, informišu i umreže sa svim kompanijama koje su već registrovale svoje profile. Pojednostavljena forma za apliciranje za digitalnu nabavku štedi vreme i resurse, jer se kompletan proces odvija u realnom vremenu.

Naša mreža je prva besplatna biznis aplikacija u Srbiji, a sa oko 700 registrovanih firmi i gotovo 7.000 preuzimanja, zauzela je mesto pouzdanog partnera u rastu i razvoju malih i srednjih preduzeća.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

EU proširenje  – Quo Vadis (kuda idete)?, Gradski Magazin

EU proširenje – Quo Vadis (kuda idete)?

Koji su trenutni izazovi sa kojima se suočava Zapadni Balkan i kakvo je stanje sa …

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

Leave a Reply

Your email address will not be published.