Najnovije Vesti
Direktni letovi, Direktni letovi iz Niša za Cirih od juna 2017.!, Gradski Magazin

Direktni letovi iz Niša za Cirih od juna 2017.!

Intertravel GSA i avio kompanija Germania sa zadovoljstvom najavljuju saradnju u Srbiji i uvođenje redovnih direktnih letova Germania na liniji Niš – Cirih – Niš.


 

Avio karte će se prodavati preko kanala Intertravel GSA koja je generalni prodajni zastupnik za kompaniju Germania, kao I preko ovlašćenih turističkih agencija u Srbiji. Cena povratne avio karte je od CHF 150.-. U ovu cenu uračunate su sve servisne usluge, do 20 kg besplatnog prtljaga i posluženje bezalkoholnih pića i slane grickalice u avionu. U cenu karte su uključene i sve takse.

Prvi let planiran je sa Aerodroma „Konstantin Veliki“, 23. juna, a svake nedelje su predviđena dva leta – petkom i ponedeljkom. Saobraćaj će obavljati najsavremeniji avion Airbus A319 sa 150 sedišta. Germania forsira letove ka manjim gradovima, pa je Niš, kao drugi po veličini grad i aerodrom u Srbiji – idealna destinacija za rastući porfolio, saopšteno je iz švajcarske kompanije. Intertravel GSA je deo Putnik grupe iz Švajcarske, koja je specijalizovana za putovanja ka jugoistočnoj Evropi, za prodaju avio karata, aranžmana, hotelskog smeštaja, a u ponudi je osiguranje, rent-a-car u Srbiji i druge turističke usluge. Germania Flug AG osnovan je u avgustu 2014 godine,kao samostalna švajcarska vio kompanija, sa sedištem u Glatbrugu / Cirihu. Saobraćaj obavlja u tesnoj saradnji sa nemačkom kompanijom Germania Fluggesellschaft mbH, osnovanom pre 30 godina. Švajcarski prevozilac trenutno u floti ima 2 Airbusa A319 sa 150 sedišta i 1 Airbus A321 sa 215 sedišta.

Polazak Dolazak Broj leta Dani saobraćaja
Niš Cirih GM2259 Ponedeljak / Petak
Cirih Niš GM2258 Ponedeljak /Petak

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!, Gradski Magazin

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!

Kada se predano radi na promociji, a prirodnim dobrima rukovode profesionalci kao što je to …

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE…., Gradski Magazin

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE….

UKOLIKO NIKADA NISTE IMALI PRILIKU DA PROBATE ALFA PILE, SADA JE PRAVI TRENUTAK, A PORED …

Leave a Reply

Your email address will not be published.