Najnovije Vesti
kompanija DIS, DIS okupio najveće domaće brendove i započeo kampanju „Domaći zadatak: Kupi domaće“, Gradski Magazin

DIS okupio najveće domaće brendove i započeo kampanju „Domaći zadatak: Kupi domaće“

Kompanija DIS pokrenula je jedinstvenu kampanju „Domaći zadatak: Kupi domaće“ u kojoj učestvuju i najveći domaći proizvođači – Bambi, Imlek, Zlatiborac i Knjaz Miloš.


kompanija DIS, DIS okupio najveće domaće brendove i započeo kampanju „Domaći zadatak: Kupi domaće“, Gradski Magazin

Današnjom konferencijom (12.06) za medije održanom u prostorijama beogradskog Medija centra, kompanija DIS pokrenula je jedinstvenu kampanju „Domaći zadatak: Kupi domaće“ u kojoj, pored najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, učestvuju i najveći domaći proizvođači – Bambi, Imlek, Zlatiborac i Knjaz Miloš.
Konferencijom za medije je označen početak kampanje, učestvovali su predstavnici svih pet kompanija – generalni direktor kompanije DIS Ivan Šuleić, Nemanja Brković (Bambi), Marija Malović (Imlek), Dijana Savić (Zlatiborac) i Milana Petrović (Knjaz Miloš).

kompanija DIS, DIS okupio najveće domaće brendove i započeo kampanju „Domaći zadatak: Kupi domaće“, Gradski Magazin
Na konferenciji je najavljeno da će kompanija DIS, koja je idejni tvorac i nosilac kampanje, nastupiti tokom njenog trajanja sa ćiriličnim logotipom i sloganom „Naš, domaći“ – što je nedvosmislena pozicija koju drži skoro 30 godina.

Takođe, ambalaže proizvoda će biti postavljene na posebno kreiranim pozicijama koje su brendirane našim primarnim pismom, dok će potrošači, zahvaljujući ukazanom poverenju, samo u DIS marketima tokom trajanja kampanje moći da kupe limitiranu, ekskluzivnu ćiriličnu ambalažu Plazme.

kompanija DIS, DIS okupio najveće domaće brendove i započeo kampanju „Domaći zadatak: Kupi domaće“, Gradski Magazin
Generalni direktor najvećeg domaćeg trgovinskog lanca Ivan Šuleić, izrazio je da pored pozitivne reakcije auditorijuma očekuje i još bolje rezultate prodaje domaćih brendova u marketima DIS-a:

Želeli smo da stvorimo jaku integrisanu kampanju koja će obeležiti 2020. godinu u DIS-u. Ujedinjujući se sa najvećim srpskim brendovima na zajedničkoj misiji promocije domaćih proizvoda, mislim da smo to i uspeli i da smo završili najveći deo našeg domaćeg zadatka. U tom smislu, očekujemo i da će reakcija potrošača biti pozitivna i da ćemo ih na ovaj način podsetiti da je i pred njima jedan lep i lak domaći, a to je da kupe domaće u domaćoj trgovini.

Naglašavajući značaj kupovine domaćeg, g-din Šuleić je završio svoje izlaganje:

Kupovinom domaćih proizvoda, mi ne pomažemo samo brendovima, već i jednoj velikoj mreži zaposlenih ljudi, njihovim porodicama i čitavoj zajednici. Primera radi, uzimajući u obzir zaposlene koje naših pet kompanija upošljava, dolazimo do brojke od preko 4.000 ljudi.

Na ovaj način želimo da istaknemo da kompanije koje proizvode u Srbiji, upošljavaju ljude iz Srbije i plaćaju porez Srbiji, stvaraju vrednost za celu zajednicu čineći život svakog pojedinca boljim.“

Pogledajte reklamu:

 

Foto:PRessSerbia/promo

PRessSerbia

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

kovid propusnice, UVODE SE KOVID PROPUSNICE! TIODOROVIĆ POSLE KRIZNOG ŠTABA: Sledeća mera – potpuni prelazak na onlajn nastavu, Gradski Magazin

UVODE SE KOVID PROPUSNICE! TIODOROVIĆ POSLE KRIZNOG ŠTABA: Sledeća mera – potpuni prelazak na onlajn nastavu

Uvođenje kovid propusnica za sve ugostiteljske objekte u zatvorenom prostoru od 22 časa samo je …

Da li su podaci bezbedni na vašem pametnom uređaju?, Gradski Magazin

Da li su podaci bezbedni na vašem pametnom uređaju?

Svakodnevno se oslanjamo na digitalni svet, ušao je u mnoge sfere naših života, postao naša …

Leave a Reply

Your email address will not be published.