Divljina, Divljina stiže u bioskope od 12. marta, Gradski Magazin

Divljina stiže u bioskope od 12. marta

Divljina stiže u bioskope od 12. marta! Riz Viderspun na hodočašću ozdravljenja

Očaravajuća avantura Divljina sa oskarovkom Riz Viderspun u glavnoj ulozi snimljena je po istoimenom romanu Šeril Strejd. Istinita priča o ženi koja je prepešačila skoro dve hiljade kilometara da bi se oporavila od katastrofalnih dešavanja – gubitka voljene majke, raspada braka i samodestruktivnog ponašanja koje je usledilo, stiže na repertoar domaćih bioskopa od 12. marta!

Kanadski režiser Žan-Mark Vale preneo je veliko platno biografsku dramu Šeril Strejd Divljina koja je pre tri godine oduševila Ameriku, da bi ubrzo postala svetski bestseler. Scenario za film su napisali Nik Hornbi i sama autorka Šeril Strejd, koju u filmu igra Riz Viderspun, a njenu majku Lora Dern.

Glavna junakinja Šeril Strejd (Riz Viderspun) izgubljena i destruktivna, iz dana u dan sve više tone u mračni svet opijata, jer ne uspeva da se izbori na smrću majke i razvodom. Kada joj ne preostane više ništa što bi mogla da izgubi – osim sopstvenog života – Šeril shvata da je pred njom trenutak odluke i poslednja prilika za izbor. U njene ruke dolazi zanimljiva knjiga koja je podstiče da krene u nezaboravnu avanturu jednim od najteže prohodnih puteva u zemlji. Bez velikog iskustva, Šeril zacrtava sebi da prepešači Pacifičku krestu, jednu od najdužih i najtežih planinarskih staza u Americi.

Vođena samo čvrstom voljom i sa teškim rancem na leđima, od pustinja Kalifornije, preko ledenih visina Sijera Nevade i šuma Oregona, sve do Vašingtona, Šeril će prepešačiti čitavih 2.000 kilometara – i to sasvim sama. Dok se nosi sa svim poteškoćama koje takvo putovanje nosi, Šeril se napokon suočava i sa samom sobom i dolazi do iznenađujuće samospoznaje.

Kanadski režiser Žan Mark Vale je poznat po filmu “Poslovni klub Dalas”, a Riz Viderspun i Lora Dern su bile nominovane za Oskara za uloge u Divljini

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin