Warning: getimagesize(https://gradskimagazin.rs/wp-content/uploads/2016/05/reno.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/plugins/blog2social/includes/Meta.php on line 215
DJ. RE.NO VEČERAS NA SPLAVU Shake ’n’ Shake !
Najnovije Vesti
Shake 'n' Shake, DJ. RE.NO VEČERAS NA SPLAVU Shake ’n’ Shake !, Gradski Magazin

DJ. RE.NO VEČERAS NA SPLAVU Shake ’n’ Shake !

Ibiza u Beogradu DJ. RE.NO VEČERAS NA SPLAVU Shake ‘n’ Shake !

Jedan od najpopularnijih norveških di-džejeva RE.NO, inače rezident planetarno popularnog kluba Pacha na Ibizi, nastupiće večaras na beogradskom splavu Shake ‘n’ Shake. Višestruko nagrađivani di-džej pripremio je za beogradske klabere jedinstven set u kojem će podjednako moći da uživaju pobornici dip, progresiv, ali i elektro hausa. Podrška slavnom Norvežaninu biće popularni domaći di-džejevi.

Pogledajte intervju koji je danas dao

Vidmo se večeras, zar ne? 🙂

A video posted by Shake’n’Shake (@bgshake) on

Beograđani vole Beograd, unutrašnjost Srbije voli Beograd, evropski i svetski turisti vole Beograd, jer je Beograd grad sa više svetskih čuda nego što ih imaju sve zemlje na svetu. Beogradska čuda leže u ljudima i na beogradskim rekama, a jedino mesto među čudima našeg grada, na koje ljudi dolaze da bi promenili koncept svog života, nalazi se na Ušću Save i Dunava, sa novobeogradske strane – Shake’n’Shake. I nije slučajno što smo ovaj koncept spremali dugo i pažljivo i što pored nepregledne kolone splavova koji krase obalu i čine Beograd specifičnim, Shake’n’Shake predstavlja prvi zvanični talas takozvanog new age clubbing-a. Ono što je svetski hit, Beograd je dobio na samo jednom mestu. Svima koji žele da isprobaju miris svetskih trendova i da dosadašnji način provoda i zadovoljavanje hedonističkih poriva isprobaju na jedan sasvim drugi način, naš koncept omogućuje celodnevni tretman. Dnevni bar u orijentalnom stilu, vizuelno sasvim prilagođen dalekim prostorima iz turističkih kataloga i postavljen na reku, ispunjava različite želje. Ono o čemu smo posebno vodili računa jesu dnevne tematske žurke, posvećene svetskim metropolama, a dali smo vam mogućnost da sami organizujete sopstveni letnji san. Naš Super Shake Team obučen je da za kratko vreme organizuje svaki segment vaše zamisli i da u sred bela dana gradu priuštimo događaj koji će nas sve odvesti na daleka putovanja. Clubbing novog doba više nije isti. Želje i prohtevi gostiju širom sveta rastu, a new concept pokazao se kao trendseter koji je pobedio globalnu maštu. Osim dnevnih žurki, raj na vodi brzo se transformiše u mirno mesto za čitanje knjige, kancelariju u prirodi ili intimni kutak samo za dvoje kao i docek nove godine. Sve možete sami osmisliti, naručiti ili samo početi da menjate koncept sopstvenog lifestyle-a. Na Shake-u ne uživate samo u piću sa prijateljima, već počinjete da menjate lične navike i obogaćujete sopstveni život. Za ljubitelje najneverovatnijih koktela, uslediće veliko iznenađenje, a svi oni koji se vredno spremaju za noć na reci, moći će da se zakunu da su je, umesto u Beogradu, proveli na Ibici. Neverovatna moć vizuelne transformacije, koktel energija i posebna zadovoljstva za nepca je upravo ono što će vas naterati da zauvek promenite mišljenje o clubbing-u u našoj metropoli. Naručite svoju dnevnu žurku, napravite sopstveni koncept u našem prostoru, pozovite nas i kažite nam kako želite da provedete dan i budite deo beogradskih noći o kojima svi pričaju. Jednostavno, shake up your life!

O Tamara Stević

Proveri takođe

Svetska premijera dokumentarca o „Indexima“  na rođendan Davorina Popovića, Gradski Magazin

Svetska premijera dokumentarca o „Indexima“ na rođendan Davorina Popovića

Peto izdanje festivala muzičkog dokumentarnog filma Dok’N’Ritam (D’n’R) biće održano od 22. do 25. septembra …

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!, Gradski Magazin

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.