Dječaci, Dječaci u Beogradu, Gradski Magazin

Dječaci u Beogradu

Dječaci i E-Play će vam izbaciti svu negativnu energiju i postaviti novi standard u pravljenju nastupa

Još jedan dan beogradsko-splitskog prijateljstva očekuje sve ljubitelje dobrog zvuka u subotu, 27. februara, u Mikser House-u.

Dječaci  koji su oduševili publiku na prošlogodišnjem nastupu u okviru festivala “Splitski đir u Savamali” ponovo će nas obradovati energičnom svirkom, dok će domaću podršku pružiti miljenici domaće publike, beogradski sastav E-Play, koji regionalno Beograd – Split – Beograd nastavljaju sutradan, 28.februara kada će nastupiti u najvećem gradu Dalmacije.

Dječaci su rep grupa iz Splita, osnovana 2005. godine, regionalno poznata po hitovima “Dalmacija”, “Lovrinac” i “Narodna”. Ima ih trojica, Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo , i poznati su po pesmama u kojima sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću, vrlo jasno i otvoreno, povremeno duhovito, progovaraju o stvarnosti, a pri tome ne gube urođenu pozitivnu notu.

E-Play je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne- atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, učestvovao je i na više kompilacija. Krajem 2013. objavili su “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi “Divan Dan”, “Hiljadu ljudi” i “Ljubica”. Tokom prošle godine pesma “Divan Dan” osvaja prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobija i “Megafon” nagradu za najbollji singl godine.

Karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a (Mikser House, Vulkan knjižare, Corner shopovi).

O Zorica Stojković

Proveri takođe

, Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru, Gradski Magazin

Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru

Ukoliko želite istaknuti detalj u vašem enterijeru, razmislite o komodi. Pored izraženog stila, komoda je …

, Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima, Gradski Magazin

Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima

Neki su nezadovoljni zbog toga što je sve više plastičnih flaša s čepovima koji su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin