Do nedelje radionice za skolarce u Delta City-ju, Gradski Magazin

Do nedelje radionice za skolarce u Delta City-ju

“Hajmo, hajde, od skole ima vajde”: Do nedelje radionice za skolarce u Delta City-ju

Zabavna, ali i edukativna manifestacija za skolarce i njihove roditelje „Hajmo, hajde, od skole ima vajde“, trajace do subote, 5. septembra, u atrijumu Delta City-ja.

Od kreativnog pisanja, muzickih radionica, casova javnog nastupa, predavanja o zdravoj i pravilnoj ishrani, do brojnih sportskih takmicenja – samo je deo programa predstojece manifestacije koja ima za cilj da kroz igru i zabavu sto bolje pripremi djake za prve skolske dane.

radionice, Do nedelje radionice za skolarce u Delta City-ju, Gradski Magazin

Izmedju ostalog, u programu manifestacije skolarci mogu da pohadjaju glumacku radionicu, u cetvrtak, od 17 do 19 sati, radionice stranih jezika, u cetvrtak, od 11 do 13 sati, i subotu, od 13 do 15 sati, skolu fima, u cetvrtak, od 11 do 17 sati. Takodje, bice odrzana i predavanja i radionice sa nutricionistima na temu gojaznosti dece, fenomena brze ishrane i vaznosti dorucka, od cetvrtka do subote, od 18 do 20 sati.

Tokom trajanja cele manifestacije najmladji imaju priliku da crtaju radove u okviru likovnog konkursa „Planeta na kojoj zivimo“, a pobednicki rad bice izabran u subotu, od 19 do 20 sati.

Tek upisani skolarci u subotu ce imati priliku da demonstriraju svoje znanje i spremnost u okviru „Kviza za najspremnijeg djaka prvaka“, od 14 do 15 sati. Naravno, najbolji ce osvojiti i zanimljive nagrade.

U okviru poslednjeg dana ovogodisnje maniestacije bice odrzana i zabavna decija predstava “Marko Kraljevic i musavi kesedzija”, u subotu, od 15 do 17 sati.

Delta City poziva najmladje na druzenje i zabavu, svakog dana tokom trajanja manifestacije, od 11 do 20 casova, a tacan program odrzavanja radionica nalazi se na sajtu www.deltacity.rs.

 

 

S postovanjem,

Delta City

 

 

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin