Film Box Extra, Dobra zabava na dohvat ruke!, Gradski Magazin
Foto: Promo

Dobra zabava na dohvat ruke!

Bilo da je u pitanju šetnja, bavljenje nekim hobijem ili druženje sa porodicom i prijateljima, svako od nas zaslužuje da u toku dana nađe bar malo vremena za sebe.


Međutim, ukoliko ipak više volimo da se izležavamo, a uz to se i dobro zabavimo, Film Box nudi neočekivane događaje, preokrete i drame koji će postati naš novi vid uživanja.

Četvrtak, 28.01. možete rezervisati za odličan film po imenu „Vulkan“. Ovu dramu možete ispratiti na Film Box Extra kanalu sa početkom u 22:30h. To je priča o 67- godišnjaku koji ne može da se pomiri sa svojim odlukama iz prošlosti i problemima sadašnjosti, da bi mogao da izgradi sebi novu bolju budućnost. Hens odlazi u penziju. Već dugo nema nikakve kontakte s porodicom i nema skoro nikakvih prijatelja. Njegova veza sa ženom je potpuno izbledela. Nalazeći se u sredini tih ružnih dogadjaja, Hens shvata da mora da preokrene svoj život da bi pomogao osobi koju najviše voli. Glavne likove igraju Auður Drauma Bachmann, Þorsteinn Bachmann, Kristín Davíðsdóttir.

Narednog dana, u petak, u istom terminu pogledajte film „Zavet“ na kanalu Film Box Premium. Večeri kad se penzionisao na mestu šerifa Nevade, Džeri Blek se zaklinje majci ubijene devojčice da će pronaći njenog ubicu. Džeri sumnja da je policija uhapsila pravog čoveka, pa otkriva da je ovo treći slučaj u poslednjih nekoliko meseci gde je žrtva mlada, plavokosa, lepa i malena za svoje godine. Zato kupuje staru benzinsku pumpu u planini, blizu mesta zločina, kako bi tražio visokog muškarca koji vozi crni karavan, poklanja igračke dikobraze i naziva se Čarobnjakom, što je zaključeno prema crtežima mrtve devojčice. Njegov usamljenički život podređen je prijateljstvu sa ženom koja ima malu, plavokosu ćerku. Da li je Džeri zanemario nešto što bi moglo biti fatalno? Za vaše uživanje biće zaslužni Jack Nicholson, Benicio Del Toro i Patricia Clarkson.

„Potraga za svetim kopljem“ je još jedna drama koju vam predlažemo kako biste uživali u subotnjoj večeri. Film će se emotiovati na kanalu Film Box Stars sa početkom u 19:05h, a glumci koje ćete videti su Kai Wiesinger, Bettina Zimmermann, Fabian Busch, Jurgen Prochnow, Rudolf Martin, Hubert Mulzer, Sonja Gerhardt, Christine Theiss. U ovom filmu direktor Muzeja Bachmann nestaje bez traga. Poslednji znak života je poruka na emailu Katharine, sa koordinatama zadnjeg mesta boravka profesora. Posle njegovog nestanka, kustos muzeja – Katharine i lovaca na blago Eik odmah kreću da ga nadju i otkrivaju da je našao trag jedne od najvećih tajni čovečanstva: Svetog Koplja poznatog i kao Lucijanovo Koplje, koja je jedna od najvećih svetinja hrišćanstva. Hristos je pre nego što su ga skinuli s krsta bio proboden Kopljem koje je bacio rimski centurion Lucjan. Dve hiljade godina generali i vojnici se bore za njega jer onaj ko ga ima, biće nepobediv.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

O Marija S.

Proveri takođe

Jagoda, KAD NAPRAVITE OVAJ DOMAĆI SOK OD JAGODA, SVI ĆE VAS PITATI ZA RECEPT: Potrebna su vam samo 4 SASTOJKA, a priprema – ništa lakše, Gradski Magazin

KAD NAPRAVITE OVAJ DOMAĆI SOK OD JAGODA, SVI ĆE VAS PITATI ZA RECEPT: Potrebna su vam samo 4 SASTOJKA, a priprema – ništa lakše

Domaći sokovi su zdraviji i ukusniji od kupovnih, a osim toga, za manje para se …

Šolja, ZAŠTO SVAKOG DANA TREBA DA SIPATE ČAŠU SOLI U WC: Ne bacajte pare na skupa sredstva, besplatan trik čini čuda za cevi, Gradski Magazin

ZAŠTO SVAKOG DANA TREBA DA SIPATE ČAŠU SOLI U WC: Ne bacajte pare na skupa sredstva, besplatan trik čini čuda za cevi

Starinski trik koji se pokazao kao veoma delotvoran kad treba da se otpuši wc šolja. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin