Dobri rezultati na EYOF, Gradski Magazin

Dobri rezultati na EYOF

ODBOJKAŠICE UPISALE DRUGU MAKSIMALNU POBEDU, MILICA EMINI PLASIRALA SE U FINALE NA 100m SA PREPONAMA

Odbojkašice Srbije upisale su u drugu maksimalnu pobedu na XIII letnjem EYOF-u. U drugom meču grupne faz takmičenja sa 3:0 savladale su Belgiju po setovima 25:19, 25:14, 25:18.

Naše devojke bile su sigurne i skoncentrisane i nijednog trenutka nisu dozvolile da protivnice dovedu u pitanje krajnji rezultat.

Najefikasnija u našem timu bila je kapiten Katarina Lazović sa 15 poena.

„Ovom pobedom smo se plasirali u polufinale i očekujem da ćemo sutra protiv Češke odigrati jedan rasterećen meč i naravno očekujem još jednu pobedu. Ako bude prilike hteo bih da dam šansu igračicama koje su da sada igrale manje i da ih spremam za još dve utakmice koje nas čekaju za plasman za medalje. Što se tiče druge grupe, tamo će se verovatno u polufinale plasirati ekipa Turske koja ima dve pobede, dok će drugog polufinalistu da odluči utakmica između Italije i Rusije. Igrali sa kim igrali naša je obaveza da damo svoj maksimum i da uzmemo neku od medalja,“ reako je trener naših devojka  Jovo Caković.

„Ovo je naša druga utakica na EYOF-u. Dobile smo Belgiju sa 3:0. One su generalno istrajne i skoncentrisane, a mi smo ih pre svega dobile našim angažovanjem i trudom što nam je mnogo važno. Sutra igramo sa Češkom i tu očekujem isti rezultat. Ovom pobedom smo se praktično plasirale u polufinale,“ rekla je Anđela Veselinović.    

Milica Emini plasirala se u finale trke na 100m prepone pošto je u svojoj kvalifikacionoj trci zauzela drugo mesto sa vremenom 00:14.19. Finale je na rasporedu u petak.

EYOF, Dobri rezultati na EYOF, Gradski Magazin

„Zadovoljna sam  plasmanom u finale, mada sam mogla bolje da sitrčim trku. Imajući u vidu da sam posle bolesti sada posle tri nedelje istrčala celu deonicu zadovoljna sam. Finale je u petak,“ rekla je Milica po završetku trke.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

JELEN PIVO PONOVO ČASTI NOVE TATE!, Gradski Magazin

JELEN PIVO PONOVO ČASTI NOVE TATE!

Jelen pivo oduvek važi za čuvara porodičnih tradicija i običaja, ali i posebno nazdravlja sa …

Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Srbiji, Gradski Magazin

Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Srbiji

Ljubitelji Milka čokolade u Srbiji odabrali su svoj omiljeni Milka ukus. To je Milka Noisette …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin