žurci, exKLUZivna (beo)GRADSKA žuka 31. decembra, Gradski Magazin

exKLUZivna (beo)GRADSKA žuka 31. decembra

Dočekajte novu godinu na exKLUZivnoj (beo)GRADSKOJ žurci 

Broji se sitno do novogodišnje noći! 31. decembar samo što nije i polako se ulazi u finiš priprema za doček ​Nove godine na  exKLUZivnoj (beo)GRADSKOJ žurci za kojom vlada ogromno interesovanje, jer će se u novogodišnjoj noći u bivšem Kluzu, na vrhu Masarikove 4, okupiti najbolja gradska ekipa!

Prvi kontigent ulaznica po promotivnoj ceni od 1.000 dinara ,,planuo” je u rekordnom roku! Na svim Eventim prodajnim mestimam kao i na eventim.rs od danas su u prodaji ulaznice po ceni od 1.200 dinara koje će biti dostupne do vikenda!​
Ulaznica ne podrazumeva puki doček Nove godine, već ​tri​ žurke, na jednom mestu, u mnogo kvadrata!

Očekuje nas jedinstveni ,,3 u 1″ gradski doček, jer će se na jednom mestu, u srcu Beograda, podsećamo, istovremeno odigrati tri događaja:
* ,,kućna žurka”
* LIVE svirke
* DJ stage.

,,Najlepše želje su one koje želim kada noć sa tobom pada”, poručuje Zemlja gruva, koja je sa beogradskom publikom na ,,ti”, i koja je baš zbog toga u 2016. odlučila da uđe sa Beograđanima, na Live Stage-u (beo)gradske novogodišnje žurke koja nema alterantivu.

,,Neću da puštam sada vreme da isteče” poručuju članovi grupe Irie FM, koji će upravo u bivšem Kluzu, zajedno sa Zemljom gruva u novogodišnjoj noći zaustaviti sat, i učiniti da praznični trenuci na (beo)gradskoj žurci traju što duže… i da se pamte zauvek!

Pored Zemlje gruva i Irie FM-a, na LIVE stage, će nastupiti i Nouvelle Vague domaće scene, grupa Acoustic Strings, koja će specifičnim izvođenjem svima dobro poznatih hitova, u manje poznatim, ali neverovatno zaraznim aranžmanima, rasplesati novogodišnju noć u bivšem Kluzu.
Prepoznatljive gradske face, Uroš Đurić i Srdjan Žika Todorović, anđeo i đavo prestoničke ekipe, pripremaju poseban novogodišnji DJ set, a njima će se pridružiti Hornsman Coyote, Indie-go!, Bege Fank (Lou Benny + DJ BKO), Uroš Milovanović (Studio B) i Nebojša Intruder (Navigatorz DJ Team).

https://www.facebook.com/vracar.rocks/videos/1046724872045043/?video_source=pages_finch_main_video&theater

 

fb event

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin