exKLUZivna (beo)GRADSKA žuka 31. decembra, Gradski Magazin

exKLUZivna (beo)GRADSKA žuka 31. decembra

Dočekajte novu godinu na exKLUZivnoj (beo)GRADSKOJ žurci 

Broji se sitno do novogodišnje noći! 31. decembar samo što nije i polako se ulazi u finiš priprema za doček ​Nove godine na  exKLUZivnoj (beo)GRADSKOJ žurci za kojom vlada ogromno interesovanje, jer će se u novogodišnjoj noći u bivšem Kluzu, na vrhu Masarikove 4, okupiti najbolja gradska ekipa!

Prvi kontigent ulaznica po promotivnoj ceni od 1.000 dinara ,,planuo” je u rekordnom roku! Na svim Eventim prodajnim mestimam kao i na eventim.rs od danas su u prodaji ulaznice po ceni od 1.200 dinara koje će biti dostupne do vikenda!​
Ulaznica ne podrazumeva puki doček Nove godine, već ​tri​ žurke, na jednom mestu, u mnogo kvadrata!

Očekuje nas jedinstveni ,,3 u 1″ gradski doček, jer će se na jednom mestu, u srcu Beograda, podsećamo, istovremeno odigrati tri događaja:
* ,,kućna žurka”
* LIVE svirke
* DJ stage.

,,Najlepše želje su one koje želim kada noć sa tobom pada”, poručuje Zemlja gruva, koja je sa beogradskom publikom na ,,ti”, i koja je baš zbog toga u 2016. odlučila da uđe sa Beograđanima, na Live Stage-u (beo)gradske novogodišnje žurke koja nema alterantivu.

,,Neću da puštam sada vreme da isteče” poručuju članovi grupe Irie FM, koji će upravo u bivšem Kluzu, zajedno sa Zemljom gruva u novogodišnjoj noći zaustaviti sat, i učiniti da praznični trenuci na (beo)gradskoj žurci traju što duže… i da se pamte zauvek!

Pored Zemlje gruva i Irie FM-a, na LIVE stage, će nastupiti i Nouvelle Vague domaće scene, grupa Acoustic Strings, koja će specifičnim izvođenjem svima dobro poznatih hitova, u manje poznatim, ali neverovatno zaraznim aranžmanima, rasplesati novogodišnju noć u bivšem Kluzu.
Prepoznatljive gradske face, Uroš Đurić i Srdjan Žika Todorović, anđeo i đavo prestoničke ekipe, pripremaju poseban novogodišnji DJ set, a njima će se pridružiti Hornsman Coyote, Indie-go!, Bege Fank (Lou Benny + DJ BKO), Uroš Milovanović (Studio B) i Nebojša Intruder (Navigatorz DJ Team).

Festival “Vračar Rocks”

Najbolja gradska žurka za doček nove godine na tri stejdža!!! Učestvuju: zemlja gruva, Irie Fm (Official fan page), Acoustic Strings, Hornsman Coyote, Uros Djuric & Srdjan Žika Todorović, Indie-go! DJ@ Team, Uroš Milovanović (Studio B), Nebojša Intruder (Navigatorz)… Promo kontigent karata po ceni od svega 1000 dinara je u prodaji na svim Eventim Serbia prodajnim mestima i online.

 

fb event

O Gradski Magazin

Proveri takođe

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA, Gradski Magazin

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA

Kompanija i ove godine učestvuje u nacionalnom programu Moja prva plata, pružajući šansu ljudima starosti …

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!, Gradski Magazin

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin