Dečiji likovni konkurs, DODELJENE NAGRADE POBEDNICIMA 12. DEČIJEG LIKOVNOG KONKURSA, Gradski Magazin

DODELJENE NAGRADE POBEDNICIMA 12. DEČIJEG LIKOVNOG KONKURSA

Kreativnost i talenat mališana zablistali su i ove godine

Predškolci i prvaci iz cele Srbije imali su priliku i ove godine da učestvuju na tradicionalnom 12. dečijem konkursu kompanije Forma Ideale, pod nazivom „Nacrtaj, oboji i osvoji!“, a pobednicima konkursa svečano su, u subotu 18. novembra, uručene nagrade u salonu Forma Ideale na Dušanovcu.

Mališani su se oduševili priređenim zabavnim programom na dodeli nagrada, a među vrednim nagradama koje su dobili bilo je i šest idealnih dečijih soba i još 20 vrednih robnih nagrada, dok će IV nagrada – Idealna sveska – dobitnicima biti poslata na adrese predškolskih ustanova i škola.

Kao i ranijih godina, stručni žiri je odlučio da dodeli i jednu specijalnu nagradu i to Osnovnoj školi za učenike sa smetnjama u razvoju i invaliditetom „Smeh i suza“ Iz Aleksinca.

I ove godine su kroz sjajne radove prikazani dečiji talenat i mašta, a žiri je imao veoma težak zadatak da odabere najbolje među najboljima.

Na adresu stručnog žirija Forma Ideale, zaključno sa 30. septembrom, ove godine je stiglo skoro 60 hiljada radova mališana, iz oko 600 osnovnih škola i predškolskih ustanova širom Srbije.

Iz godine u godinu mališani na kreativan način prikazuju u radovima kako zamišljaju svoju idealnu sobu, a više od pola miliona njih učestvovalo je na konkursu tokom proteklih godina.

Podsticanjem mašte i kreativnosti dece, ideja kompanije Forma Ideale je da njihove prve predškolske i školske dane učini što radosnijim, opuštenijim i inspirativnijim, jer ne postoji ništa lepše od dečijih osmeha.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin