DODELJENE NAGRADE ZA RADOVE U OKVIRU 11. DEČIJEG LIKOVNOG KONKURSA, Gradski Magazin

DODELJENE NAGRADE ZA RADOVE U OKVIRU 11. DEČIJEG LIKOVNOG KONKURSA

Mališani i ove godine pokazali sjajan talenat i maštu

Predškolci i prvaci iz cele Srbije imali su priliku i ove godine da učestvuju na tradicionalnom 11. dečijem konkursu kompanije Forma Ideale, pod nazivom „Nacrtaj, oboji i osvoji!“, a pobednicima konkursa svečano su, u subotu 19. novembra, uručene nagrade u salonu Forma Ideale u Extra Centru na Novom Beogradu.

Mališani su uživali u priređenom programu i zabavi, a među vrednim nagradama koje su dobili bilo je i šest idealnih dečijih soba i još 20 vrednih robnih nagrada, dok će IV nagrada – Idealna sveska – dobitnicima biti poslata na adrese predškolskih ustanova i škola.

Kao i ranijih godina, stručni žiri je odlučio da dodeli i dve specijalne nagrade i to Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Varjaški“ iz Vršca i Domu kulture iz Babušnice.

I ove godine su kroz sjajne radove prikazani dečiji talenat i mašta, a žiri je imao veoma težak zadatak da odabere najbolje među najboljima.

Na konkursu je tokom proteklih godina učestvovalo više od 500.000 dece, koja su na uvek kreativan način prikazivala kako zamišljaju njihovu idealnu sobu.

Podsticanjem mašte i kreativnosti dece, ideja Forma Ideale je da njihove prve predškolske i školske dane učini što radosnijim, opuštenijim i inspirativnijim.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

POČELO JE PRIJAVLJIVANJE ZA ČETVRTU “PEKARIJADU”, Gradski Magazin

POČELO JE PRIJAVLJIVANJE ZA ČETVRTU “PEKARIJADU”

Najtalentovaniji domaći pekari, posle pauze od tri godine,  imaće priliku da se 2023. takmiče na …

Decembarski dani u duhu najboljih filmova, Gradski Magazin

Decembarski dani u duhu najboljih filmova

Sve hladniji dani su pred nama, a idealan način da im prkosite jeste da se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin