Najnovije Vesti
doktor, Doktor Radojičić novi gradonačelnik Beograda!, Gradski Magazin

Doktor Radojičić novi gradonačelnik Beograda!

Direktor i hirurg Univerziteteske dečje klinike u Beogradu dr Zoran Radojičić biće novi gradonačelnik Beograda


Direktor i hirurg Univerzitetske dečje klinike u Beogradu dr Zoran Radojičić, koji je bio prvi na listi SNS na beogradskim izborima, biće novi gradonačelnik Beograda, a dosadašnji gradski menadžer Goran Vesić biće njegov zamenik.

Radojičić je bio prvi na listi i fer bi bilo da ne varamo narod, da u ovom trenutku na tu poziciju ne stavimo nekog drugog sa liste. Drugo, rekli smo da ćemo ići sa novim licima, ali je važno i da u gradskoj vlasti bude iskusnih, starih lica koji znaju posao u prestonici, pa će tu biti i Vesić najverovatnije na poziciji zamenika gradonačelnika, a Andreja Mladenović najverovatnije pomoćnik“, navodi izvor Blica.
Navodi se da će biti još novih lica, poput bivšeg košarkaša Gorana Grbovića, koji će takođe biti u gradskoj upravi.
Prenosi se i da je kandidat za gradonačelnika bila i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, a izvor lista kaže da je rukovodstvo smatralo da je pred njom budućnost i ozbiljna perspektiva, ali da joj je potrebno još malo znanja i iskustva, što će ona u naredne dve-tri godine i steći.
Podsetimo, Mreža za istraživanje kriminala i korupcije Krik izvestila je da je direktor Tiršove Zoran Radojičić nelegalno sagradio kuću na Zlatiboru, a dozvolu za gradnju zatražio je tek kada je postao prvi na listi Srpske napredne stranke za beogradske izbore. Krik je pisao i da se u njegovim imovinskim kartonima nisu nalazili svi podaci o nekretninama, a da je kada je dobila pitanja od Krika, Agencija za borbu protiv korupcije retroaktivno dodala te podatke.
Radojičić je postao javni funkcioner 2013. godine kada ga je vlada predvođena SNS-om imenovala za direktora Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.
Izvor: Blic

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Crveni krst Beograd u tradicionalnoj humanitarnoj akciji, Gradski Magazin

Crveni krst Beograd u tradicionalnoj humanitarnoj akciji

Crveni krst Beograd u saradnji sa Maxi supermarketima i ove godine obeležava Nedelju solidarnosti humanitarnom …

Sredite prostor za školarca sa stilom, Gradski Magazin

Sredite prostor za školarca sa stilom

Polazak u školu je idealan trenutak da razmislite da li ste pripremili sve što je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.