doktori urbanog kafanskog, Doktori urbanog kafanskog zvuka sinoć promovisali pesmu u kafani “Stara Pesma”, Gradski Magazin

Doktori urbanog kafanskog zvuka sinoć promovisali pesmu u kafani “Stara Pesma”

Doktor nije samo zvanje, nego i čest nadimak ljudima koji svoj posao rade kako treba, pa smo se tako i mi zatekli na promociji nove pesme benda Džoni & Workersi “Živim život moj”, koji su doktori urbanog kafanskog zvuka.

Doktori urbanog kafanskog zvuka sinoć promovisali pesmu u kafani “Stara Pesma”, Gradski Magazin

Ja sam ih već puno puta slušala u Kafani “Stara Pesma” i mogu vam reći da me nikad nije bilo sramota da na njihovu svirku povedem moje “urbano cool društvo” koji se prave da ne slušaju narodnjake, jer oni imaju drugačiji, orginalan i tvrđi zvuk. Zato su se i našli u našem magazinu.

Nikola Jakovljević inače frontmen benda mi je ispričao da u startu nisu znali kako da bend-u daju ime pa su ga prekrstili sa pićem u kojem svi uživaju, predpostavljate da je u pitanju Johny Walker, čuveni viski.

Kako sam mogla da pročitam na omotu diska, Nikola Jakovljević je davne 2008. godine učestvovao na “Sunčanim Skalama” sa predivnom baladom Sergeja Ćetkovića “Laku Noć”, zaključila sam da Nikola voli da radi sa najboljima, jer za novu pesmu “Živi život moj” tekst pisala Marina Tucaković, muziku i aranžman Damir Handanović.

Kad sam ga pitala kako je proteklo snimanje pesme on mi je rekao:

“Svi smo malo umorni, ove godine smo imali 290 svirki, a samo dva dana slobodno da snimimo pesmu, jer smo bili prebukirani gostovanjima na moru, ali mi je drago da smo je snimili i da za samo 5 dana koliko je na Youtube ima preko 70.000 pregleda”

Da li ćete se odmoriti posle praznika ?

“Planirali smo u februaru 2 dana da odemo negde na planinu, da odmorimo dušu.”

 Vaš pop-rock zvuk vas izdvaja od ostalih bendova koji sviraju po beogradskim kafanama ?

“Niko vam ne bi verovao kad bi mu rekli da u kafanama prolazi rock, ali nama ljudi više traže rock, valjda ljudima to fali, meni npr. nedostaje period kad sam kao student medicine svirao  akustičnu gitaru i uživao u tome.”

Promocija je bila intimna, divna, došli su prijatelji benda, značajna imena iz sveta muzike. Jedino što možemo da poželimo Džoniju jeste da postane doktor u pravom smislu te reči, pošto je u kafani dokazao da to već jeste.

Ako želite da ih čujete onda treba da znate da svake subote nastupaju u Kafani “Stara pesma” a za Novu godinu u “Zlatnik Hall-u”.

Doktori urbanog kafanskog zvuka sinoć promovisali pesmu u kafani “Stara Pesma”, Gradski Magazin

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Specijalna ponuda tokom meseca štednje u Eurobank Direktnoj, Gradski Magazin

Specijalna ponuda tokom meseca štednje u Eurobank Direktnoj

Povodom meseca štednje, Eurobank Direktna ove jeseni vraća štednju ponudu u centar pažnje svojih klijenata. …

Irena Vujović., VUJOVIĆ I ŠAPIĆ: KOORDINISANOM AKCIJOM DO ČISTIJEG BEOGRADA, Gradski Magazin

VUJOVIĆ I ŠAPIĆ: KOORDINISANOM AKCIJOM DO ČISTIJEG BEOGRADA

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić razgovarali su danas o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin