duel, DUEL-OV DAN PORODICE , Gradski Magazin

DUEL-OV DAN PORODICE 

Porodični dan, organizovan u nedelju, 10.09.2023. od strane kompanije Beohemija, vlasnika brenda Duel, bio je  mnogo više od običnog događaja kom je glavni cilj zabava. 

Bila je ovo prilika da predstavnici češkog holdinga CE Industries, u čijem sastavu od septembra 2021. posluje i zrenjaninski gigant, pokažu zahvalnost zaposlenima za predan rad i sve inicijative koje su timski sprovedene, nakon preuzimanja jedne od najvećih fabrika u regionu za proizvodnju deterdženata, omekšivača i proizvoda kućne hemije.

duel, DUEL-OV DAN PORODICE , Gradski Magazin
DUEL-OV DAN PORODICE  5

„Kao, pre svega porodična kompanija, a potom i holding koji zajedno sa svojim ćerka-firmama, zapošljava širom sveta preko 10.000 zaposlenih, nastojimo da kompanijske vrednosti, poštovanje, profesionalizam, poverenje, stabilnost, integritet i brigu o zaposlenima,  prenosimo podjednako u sve sfere našeg poslovanja. 

Svesni smo da uspešan poslovni sistem čine zadovoljni zaposleni, poslovni partneri i društvena zajednica u kojoj posluje, stoga se trudimo da zajedno napredujemo u korak sa svim trendovima, ali i izazovima modernog društva. 

Da dela govore više od reči pokazuju i naša dosadašnja ulaganja, vredne kapitalne investicije kako u proizvodnu opremu, tako i u IT infrastrukturu. 

Istovremeno, razvoj naše kompanije, a pre svega naših brendova Duel, Spin, Pompa i Selection, podrazumeva utemeljenu dugoročnu strategiju, koju sprovodimo i koja nas, verujemo, vodi ka proizvodnom lideru u regionu Jugoistočne Evrope, a sve nas, kako zaposlene, tako i naše poslovne saradnike, čini zadovoljnim i sigurnim.

duel, DUEL-OV DAN PORODICE , Gradski Magazin
DUEL-OV DAN PORODICE  6

Briga o onima kojima je pomoć najpotrebnija je poseban segment našeg poslovanja. CSR aktivnostima koje sprovodimo u kontinuitetu, opravdavamo status društveno odgovorne kompanije. 

Naša dva naroda vezuju vekovno dobri odnosi, podjednako prijateljski i poslovni. Da smo na dobrom putu govori i podrška Ambasade Republike Češke, kao i lokalne uprave. Cilj nam je da sve primere dobre prakse naših kompanija, koje beležimo širom Centralne i Zapadne Evrope, prenesemo u Srbiju i u kompaniju Beohemija, na naše zaposlene i naš liderski brend Duel, koji u sebi nosi veliki potencijal za razvoj, kako u regionu, tako i na novim ino-tržištima “ , istakao je Roman Kratochvil, CEO kompanije. 

Pod geslom „DUEL Happy Family Day“,  kroz druženje, animacije i igru, najmladji, ali i svi članovi porodice zaposlenih i poslovnih partnera, imali su priliku da se upoznaju sa radnim okruženjem svojih najbližih. Posebno interesovanje mališana izazvao je modernizovani pogon tečnih deterdženata, kao i labaratorija Kontrole kvaliteta i Razvoja novih proizvoda. 

duel, DUEL-OV DAN PORODICE , Gradski Magazin
DUEL-OV DAN PORODICE  7

Ovom prilikom, kompaniji Beohemija, uručeno je specijalno priznanje za uspehe postignute u sektoru hemijske industrije, od strane sekretara Privredne Komore Srbije, g-dina Dragana Stevanovića. 

Nemamo sumnju da će dan u fabrici svojih roditelja, najmladjim članovima porodica ostati u najlepšem sećanju, a sam dogadjaj postati deo lepe tradicije.

(Promo)

O Marija S.

Proveri takođe

čačak, Čačak sija punim sjajem! Snimci nove saobraćajnice iz vazduha oduzimaju dah!, Gradski Magazin

Čačak sija punim sjajem! Snimci nove saobraćajnice iz vazduha oduzimaju dah!

3,2,1 – Čačak! Srpski grad koji opravdano nosi epitet jednog od najmodernijih srpskih gradova, uskoro …

Destilerija Zarić, DUPLA ZLATNA: Destilerija Zarić opet niže medalje!, Gradski Magazin

DUPLA ZLATNA: Destilerija Zarić opet niže medalje!

Sjajne vesti stigle su u Destileriju Zarić Opsesija rakija od maline i  Nirvana rakija od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin