Najnovije Vesti
DUPLA MTV PREMIJERA, DUPLA MTV PREMIJERA, Gradski Magazin

DUPLA MTV PREMIJERA

DUPLA MTV PREMIJERA: WHO SEE „SOBE, ZIMMER, ROOMS“ I ALEXANDRIA „VRZINO KOLO“

MTV Premijera ovog ponedeljka donosi dva zanimljiva spota – benda Alexandria za pesmu “Vrzino kolo” i hip hop dua Who See za “Sobe, zimmer, rooms”.

Deda i Noyz nastavljaju tradiciju letnjih hitova sa morskom tematikom. Kada smo sazanali đe se ko kupa, vreme je da vidimo i gde će posle prespavati. Ovog ponedeljka na MTV kanalu predstaviće spot za novu pesmu „Sobe, zimmer, rooms”, kojom ujedno najavljuju i novi album. Muziku je pravio Seagull Prime, DJ i producent Who Seeja, koji je svoje umeće već dokazao u hitovaima „Đe se kupaš“ i „Ja bih“, dok je za miks je zadužen Dejo Vučković. Za spot je bio zadužen Noyz, a šta su nam pripremili, saznajte prvi u ponedeljak u 20 časova.

I banjalučki bend Alexandria ima novi spot za “Vrzino kolo”. Na pesmi su gostovali Vanja Mišić (vokal), Marko Zoranović (violina), Dario Gajić na akustičnoj gitari, Natalija Harvalenko i Ninoslav Dobrijević pevali su prateće vokalima, dok je Samuel v. Iervasi svirao perkusije.

Spot za pesmu „Vrzino kolo“ je nastao u režiji Denisa Cvijanovića i Siniše Tešanovića. “Spot se snimao duže nego što smo zamislili, a razlog je bilo loše vrijeme koje nam je kvarilo koncepciju spota. Saša Rogić iz benda Tanker iz Banja Luke je glavni akter. Ovaj spot je prvi dio priče koja će se nastaviti sa sljedećim spotom pjesme “Pusti svijet” koji je u produkciji uz pozorišnu predstavu koja je zamišljena za kraj godine,“ izjavili su članovi benda Alexandria.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Glumac uz ACAI šejkove uživao na otvaranju splava Hot Mess, Gradski Magazin

Glumac uz ACAI šejkove uživao na otvaranju splava Hot Mess

Vidno raspoložen popularni glumac Aleksandar Radojičić došao je na prestonički splav Hot Mess Iako skoro …

DA LI STE SPREMNI ZA NAJLEPŠE LETO DO SADA?, Gradski Magazin

DA LI STE SPREMNI ZA NAJLEPŠE LETO DO SADA?

Leto ove godine počinje desetak dana pre kalendarskog početka, tačnije 12. juna! Umorni ste od …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.