džiboni, DŽIBONI : DUŠA MI IMA 15, SRCE 19 A MOZAK 120 GODINA, Gradski Magazin

DŽIBONI : DUŠA MI IMA 15, SRCE 19 A MOZAK 120 GODINA

DŽIBONI: Drma me kriza srednjih godina Duša mi ima 15 godina, srce 19, a mozak 120 godina. Živim u haosu kao svaki normalan muškarac

– Duša mi ima 15 godina, srce 19, a mozak 120 godina. Živim u haosu kao svaki normalan muškarac – kaže otvoreno za „Blic“ hrvatska pop zvezda Zlatan Stipišić Džiboni, čiji novi album u Srbiji izlazi 21. aprila.

Zlatan Stipšić Džiboni se u Beogradu obreo povodom koncerta na kojem su najveće regionalne zvezde pevale najveće hitove Arsena Dedića. Mi smo sa Zlatanom pričali o nekim drugim stvarima, onim duševnim i emotivnim, prožetim muzikom. Iako ga u srpskoj prestonici nismo videli duže od godinu dana, pozdravili smo se kao stari drugari. Na pitanje kako je i da li je umoran, Džiboni u svom stilu, šmekerski kaže:
džiboni, DŽIBONI : DUŠA MI IMA 15, SRCE 19 A MOZAK 120 GODINA, Gradski Magazin
https://www.facebook.com/GIBONNI-Official-FanClub-131462252329/

– Kako ću se ja umoriti kad sam ja mlad! Živim u hormonalnom haosu. Mislim da je to kriza srednjih godina. Na primer, pre nekoliko stotina godina ljudski vek se završavao sa trideset godina, a sada živimo mnogo duže i ne znamo šta se dešava. Moram priznati da mi je mozak umoran od tužnih vesti. Nisam ja kriv, ne mogu pobeći od informacija koje mi ne trebaju – iskreno nam, uz kafu, priča pevač.

Budući da su i njegova deca, sinovi Lorenco i Rando i ćerka Tanja u pubertetu, zanimalo nas je kako izgleda kad se skupi više „hormonalnih ludila“. Džiboni nam priznaje da ne zna kakav je otac, ali veruje da se dobro snašao u toj ulozi

džiboni, DŽIBONI : DUŠA MI IMA 15, SRCE 19 A MOZAK 120 GODINA, Gradski Magazin
https://www.facebook.com/GIBONNI-Official-FanClub-131462252329/

– Ni ne znam koliko sam dobar otac, ali moja deca se drže uz mene i dolaze po savete. I kad im je najteže i kad im je najbolje. Zato mislim da sam u redu. Prošao je narod i mnogo gore stvari, tako da nije velika trauma biti dete pop pevača – smeje se Zlatan.

džiboni, DŽIBONI : DUŠA MI IMA 15, SRCE 19 A MOZAK 120 GODINA, Gradski Magazin
https://www.facebook.com/GIBONNI-Official-FanClub-131462252329/

Džiboni je nedavno izdao album koji je nastao u saradnji sa Oliverom Dragojevićem, pod nazivom „Familija“. Otkrio nam je kako je izgledao rad na tom materijalu:

– Ja sam napisao sve pesme i podelili smo ih bratski. On je uzeo sebi najbolje i onda sam ja bio u problemu i napisao sam još dve, tri još bolje. Onda se on ljuti, pa hoće i njih i tako… Ali mi smo sad super – našalio se Džiboni.

U Beogradu nije nastupao od 2014. godine, ali je u planu koncert. Njegov novi album u Srbiji izlazi 21. aprila.

– Nadam se koncertu na jesen.

ARSEN JE BIO GIGANT”

Džiboni je u subotu uveče zajedno sa Zdravkom Čolićem i ostalim zvezdama pevao najveće hitove Arsena Dedića. O Arsenu kaže:

– Kad me je prošlo hormonalno ludilo, počeo sam da otkrivam Arsenovu poeziju i suočio sam se sa njim, sa tim gigantom. On je svojom hrabrošću utabao put da i ti imaš pravo da budeš svoj, da možeš zaživeti kao pesnik, bez podilaženja – kaže Džiboni.

 Izvor: Blic (Piše: Dragana Ivanović)

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski Magazin

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!

Nakon kratke letnje pauze, u Kulturnom centru Blace biće održana prva u novom ciklusu edukativnih …

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!, Gradski Magazin

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!

5. avgusta u Sarajevu održano je deveto izdanje sportsko-turističkog događaja “Bentbaša Cliff Diving” koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin