Džoni Dep osniva grupu, Gradski Magazin

Džoni Dep osniva grupu

Iako je nedavno izjavio kako ne voli glumce koji pokušavaju da se bave muzikom, zvezda filma “Pirati sa Kariba” Džoni Dep je formirao supergrupu sa dvojicom rok legendi Alisom Kuperom i Džoom Perijem, gitaristom Aerosmita.

U bendu Hollywood Vampires, popularni glumac će svirati ritam-gitaru, Peri će biti zadužen za solo deonice, a Kuper će pevati. Naziv benda pozajmljen je od supergrupe koju je Kuper osnovao sedamdesetih u Los Anđelesu sa “braćom po čašici” Kitom Munom, Harijem Nilsonom, Džonom Lenonom i Ringom Starom.

Novi “Holivudski vampiri” su već snimili spot sa još jednim bivšim Bitlsom, Polom Makartnijem i najavili nastup na jednom od najvećih svetskih muzičkih festivala koji se održava u Brazilu.

Dep je nastupao s Kuperom više puta otkako su se upoznali na snimanju filma “Mračne senke” Tima Bartona, u kom je Dep igrao vampira, a Kuper samog sebe. “Mnogo smo zajedno snimali u poslednje vreme. On je zaista jako talentovan i kul tip”, kazao je Kuper za časopis “Roling stoun”.

Dep je 2012. pevao prateće vokale za pesmu “Freedom Fighter” grupe Aerosmit, koju je napisao Peri, i prošle godine izveo je uživo s grupom numeru “Train Kept a Rollin'”. Takođe je nastupao i sa Merilinom Mensonom, Vilijem Nelsonom i grupom Black Keys.

Setimo se samo da je Džoni Dep u Beogradu 1992.godine svirao sa Partibrejkersima.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1C574mkfnc

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Irena Vujović, Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda, Gradski Magazin

Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović prisustvovala je danas sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne …

Irena Vujović, Vujović i Kolanđeli: Sledeće godine kreće izgradnja regionalnih centara za upravljanje otpadom , Gradski Magazin

Vujović i Kolanđeli: Sledeće godine kreće izgradnja regionalnih centara za upravljanje otpadom 

Ministarka zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Irena Vujović sastala se danas sa regionalnim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin